سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محمد صادق آذین:

ساده زیستی در آثار تلویزیونی تشویش را از مردم دور می کند

ساده زیستی در آثار تلویزیونی با دور کردن مردم از تشویش برای دست یابی به لوازم جدید، آن ها را به آرامش می‌رساند.

محمد صادق آذین؛ تهیه کننده و مدیر تولید سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو  تلویزیون باشگاه خبرنگاران در خصوص ساده زیستی در تلویزیون گفت: تجمل گرایی با توجه به وضع اقتصادی مردم به خصوص در حال حاضر واجب نیست.
وی افزود: جامعه ای که تلویزیون ایران را می‌بینند متوسط رو به پایین است پس به ساده زیستی باید بیشتر توجه کنیم.
این تهیه کننده عنوان کرد: هر چه قدر که سریال ها به این مقوله بیشتر توجه کنند سریال های موفق تری خواهند بود.
آذین بیان کرد: با زیاد پرداختن به مقوله های تجمل گرایی احساس کمبود را در مردم بیشتر تشدید و فشارها و عقده های روانی را زیاد می کنیم و این موضوع به خاطر زیاد کردن هنجارهای اجتماعی و روانی در سطح جامعه درست نیست.
سریال نافذتر در بطن جامعه موفق تر است و هر چقدر به ساده زیستی در سریال ها توجه شود سریال به این هدف نزدیک می شود پس نباید جامعه را با تجمل گرایی دچار تشویش کنیم.
آذین افزود: سریال پایتخت و سریال هایی که به مقوله ساده زیستی توجه می‌کنند صد در صد سریال های موفق تری هستند.
این تهیه کننده ادامه داد: در این سریال ها صمیمیت بیشتر و پررنگ تر نشان داده می شود در واقع وقتی به تجمل گرایی زیاد توجه شود نتیجه اش این می شود که یک سری وسایل و ابزار لازم برای زندگی به جای وسیله هدف می شوند.
وی اظهار داشت: وقتی به مقوله تجمل گرایی زیاد توجه شود نتیجه اش این می شود که ما به جای خودمان برای وسایل زندگی کنیم.
آذین بیان کرد: در سریال های کلاسیک و برخی از فیلم نامه ها در این حوزه ما عملا موفق نبوده ایم و علاوه بر آن در حال حاضر شبکه های ماهواره ای که مخاطبان را به خود جذب می کنند و این موضوع باعث افزایش سطح تجملات در جامعه شده که افزایش تعداد مخاطبان این گونه شبکه ها هم باعث افزایش تجمل گرایی شده است.
وی ادامه داد: البته در بخشی از سریال ها هم کم توجهی شده و اینکه نباید سریال هایی بسازیم که رو به تجمل گرایی برود و در این بین شبکه های ماهواره ای بیشتر مردم را به تجمل گرایی تشویق می کنند.
این تهیه کننده بیان کرد: در سریال های کلاسیک در برخی از سریال هایمان کم توجهی شده و بایستی فیلمنامه ای بنویسیم که به سمت ساده زیستی برود.
وی افزود: در این سالها در سریال ها و فیلم های ما تجمل گرایی آنچنان نشان نداده اند بلکه در این میان شبکه های ماهواره ای است که باعث تجمل گرایی شده است.
آذین خاطرنشان کرد: البته ناگفته نماند که همه مخاطبان مربوط به تلویزیون ایران نیستند بلکه بعضی ها در جامعه و در خیابان و مغازه ها با دیدن مبلمان بیرون از منزل این تجمل گرایی را می‌بینند که این ها همه در افزایش تجمل گرایی در جامعه و افزایش سطح توقع مان از سطح زندگی می شود که  این درست نیست./ص
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.