به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ یکی از این میان وعده ها ی سالم و سنتی در کشورمان کاهو سکنجبین است.
گفتنی است سکنجبین از ترکیب عسل یا شکر به همراه نعناع و سرکه حاصل می شود و دارای خواص فراوانی است.
بررسی ها نشان میدهد مصرف سکنجبین به همراه کاهو نقش اشتها آور برای فرد را دارد.
پزشکان توصیه می کنند تا افراد به دلیل خواص فراوان کاهو مانند تمییز کنندگی خون و آهن ساز بودن و همینطور آرام بخش بودن و درمان بیماری های مجاری ادراری و سایر خواص حتماً استفاده از کاهو را در رژیم غذایی خود قرار دهند و به عنوان یک طعم دهنده ی سالم و مقوی در کنار کاهو به جای استفاده از انواع سس های چرب و پر نمک از سکنجبین استفاده نمایند هر چند که در مصرف سکنجبین هم باید حد اعتدال رعایت شود زیرا مصرف زیاد آن ممکن است سبب بالا رفتن قند خون شود.