به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران
احمد رضایینسب با اشاره به اجرای طرح لیبلگذاری لاشه گوشت در این
شهرستان اظهار داشت: لاشههای دام کشتار شده پس از بازرسی بهداشتی، ابتدا
ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی شده و سپس بر روی لاشه برچسب مشخصات تولید
الصاق و با خودرو ویژه حمل گوشت روانه قصابیها و بازار میشود.
وی
بیان داشت: اجرای این طرح با توجه به نقش مهم و موثر کشتارگاه در تولید
گوشت بهداشتی و سالم و همچنین اهمیت انجام نظارتهای دقیق و کنترل لاشههای
تولیدی، ایجاد امکان ردیابی و جلوگیری از کشتار غیرمجاز دام و برخورد
احتمالی را موجب میشود.
رضایینسب تصریح کرد: برچسب به عنوان
شناسنامه گوشت است که شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، بارکد و
شرایط نگهداری و ... است.
وی افزود: بزرگترین دغدغه و تلاش
دامپزشکی، تامین و ارتقای سلامت و بهداشت فرآوردههای خام دامی است و تغییر
رویه کشتارگاه و بهبود وضعیت آن تا رسیدن به وضعیت کشتارگاه ایدهآل در
رسیدن به این هدف بهترین کمک را میکند.
وی خاطرنشان کرد: این طرح با همت شهرداری مرکزی انار و فرمانداری و شبکه دامپزشکی شهرستان اجرا شده است.
مسئول
دامپزشکی شهرستان انار با اشاره به اقدامات واکسیناسیون دام در این
شهرستان گفت: 146 هزار و 878 نوبت سر دام سبک و سنگین در سال گذشته مورد
واکسیناسیون قرار گرفتند.
وی بیان داشت: 79 هزار و 69 راس دام توسط بخش دولتی و مابقی توسط بخش خصوصی و نظارت بخش دولتی صورت گرفته است.
رضایینسب
تصریح کرد: این شبکه به منظور کنترل و مبارزه با بیماریهای مشترک انسان و
دام 47 هزار و 122 نوبت سر دام را واکسینه کرده است.