سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیاز قند و کلسترول خون را پایین می آورد

پیاز دارای ترکیبات مختلفی است که فواید بسیار زیادی دارد که از جمله قند کلسترول خون را کاهش می دهد.

مریم دهداب دانشجوی دکترای شیمی فیزیک از دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار باشگاه  علمي خبرنگاران اظهار داشت: پیاز سرشار از ویتامین C  ،کلسیم، منیزیم، فسفر ،پتاسیم سدیم، گوگرد، اسید فولیک و مقدار کمی آهن مس روی است.

وی تصریح کرد: پژوهشگران دانشگاه برن سوئیس ترکیبی در پیاز شناسایی کرده اند که از کاهش حجم استخوان و پوکی آن جلوگیری می کند.

دهداب متذکر شد: پیاز، قند و کلسترول خون را پایین می آورد و همچنین پیاز به دلیل داشتند گوگرد باعث افزایش رشد موهای سر می شود.

وی خاطرنشان کرد: در ضمن پیاز از سرطان ریه جلوگیری کرده و به عنوان داروی ضد عفونی کننده استفاده می شود و در صورتیکه سرما خورده باشد با قرار  دادن چند برش پیاز در خانه در تصفیه هوا و جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی به سایر خانواده جلوگیری می کند./ع2
برچسب ها: پیاز ، قند ، کلسترول
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.