دكتر هنرور، متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: روغن هسته انگور روغني زرد مايل به سبز است.
وي با بيان اينكه از آنجايي كه روغن هسته انگور نقطه جوش بالايي دارد هرچه فرآيند گرمايي بر روي اين روغن كمتر باشد خواص خود را بهتر حفظ و به بدن منتقل ميكند گفت: اين روغن حاوي مقدار خاصيت امگا 3 و 6 و آنتي اكسيدان هاي مهم، ويتامين E و تركيبات فعال گياهي موثري كه از بيماري قلبي عروقي بيماري التهابي عفوني و بيماريهاي عصبي پيشگيري ميكند.
وي افزود: مهمترين ويژگي روغن هسته انگور تاثير بر روي كاهش كلسترول بر (LDL) و افزايش كلسترول خوب (HDL) ميباشد.
وي گفت: در گذشته به دليل وجود تركيب آنتي اكسيدان از پيشرفت بيماري و عفونت جلوگيري مي كند و در درمان سل استفاده ميشده است كه براي افرادي كه رژيم غذايي دارند و از بيماري عفوني رنج ميبرند توصيه ميشود./ح