سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باید و نبایدهای مصرف باقلا برای مبتلایان به فاديسم

فادیسم یک بیماری ارثی خونی است که مصرف باقلا در آن موجب تشدید عوارض آن می‌شود.

نادری متخصص خون در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران افزود: فاویسم یک بیماری ارثی خونی است که بدنبال کمبود یکی از آنزیم‌ها در گلبول قرمز خون ایجاد می‌شود.

وی اظهار داشت: در برخی مواقع فاویسم نوزادان به زردی اطلاق می‌شود و در صورت تشخیص نادرست در سالهای بعدی زندگی عوارض متعددی را درپی خواهد داشت.

نادری گفت: با نقص آنزیمی موجود در فاویسم موجب کم‌خونی و تخریب گلبولهای قرمز فرد می‌شود و مصرف باقلا عامل تشدید این بیماری محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه باقلا برخی از آنتی‌بیوتیک‌ها، مصرف آسپیرین عامل تشدید فاویسم می‌شود افزود: این بیماری بیشتر در شمال کشور و در مردان بیش از زنان دیده می‌شود.

وی علاوه بر برشمردن خواص باقلا نظیر استحکام استخوان گفت: مبتلایان به بیماری فاویسم در صورت تشخیص بیماری توسط پزشک از مصرف باقلا و سایر عوامل تشدیدکننده باقلا دوری کنند./ع2
برچسب ها: باقلا ، خون ، استخوان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.