کاندیدای دور یازدهم ریاست جمهوری با اشاره به احساس تکلیف در حضور در انتخابات نیز گفت: احساس تکلیف یعنی تمام مناصبی که در کشور فعال هستند در راستای خدمت به نظام باید احساس تکلیف داشته باشند که در این راستا در جمهوری اسلامی ایران احساس تکلیف بیشتر جنبه شرعی و الهی دارد.
از افرادی که می گویند برای ورود به انتخابات احساس تکلیف کرده اند، باید پرسید چرا؟
وی با بیان اینکه در کشورهای دیگر احساس تکلیف بیشتر مربوط به وظیفه ملی است، افزود: از افرادی که می گویند برای ورود به انتخابات احساس تکلیف کرده اند، باید پرسید چرا؟ و چه برنامه ای دارد که بر اساس آن احساس تکلیف کرده است؟
فلاحیان بیان داشت: در بحث احساس تکلیف یک بحث کلی وجود دارد که بر اساس آن همه کسانی که فکر می کنند از طریق انتخابات می توانند پستی را به دست آوردند که موثر و خدمتگزار باشند و نسبت به دیگران توانایی بیشتری در خود می بینند، می توانند ورود پیدا کنند اما اگر نسبت به دیگران توانایی کمتری دارند، نه.
مواضع سیاسی ام با هاشمی رفسنجانی فرق می کند
کاندیدای دور یازدهم ریاست جمهوری در پاسخ به شبهه انتسابش به هاشمی رفسنجانی نیز گفت: در دولت سازندگی من هشت سال وزیر کابینه وی بودم اما وقتی هاشمی رفسنجانی حزب سازندگی را تشکیل داد من عضو نشدم و در موضع گیری های وی نیز دخالتی ندارم و مواضع سیاسی ام نیز با هاشمی رفسنجانی فرق می کند.
شایعه انتساب من به هاشمی رفسنجانی شاید مربوط به رقابت انتخاباتی باشد
وی ادامه داد: شایعه انتساب من به هاشمی رفسنجانی شاید مربوط به رقابت انتخاباتی باشد که در بین اصولگرایان است و خواستند من را به وی منتسب کنند اما من مستقل هستم و به لحاظ طیفی نیز اصولگرا هستم.
جامعه روحانیت و جامعه مدرسین من را به عنوان کاندیدا معرفی کرد
فلاحیان با بیان اینکه من نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری هستم، گفت: جامعه روحانیت و جامعه مدرسین من را به عنوان کاندیدا معرفی کرده و از من حمایت می کند و من به نفع کسی کنار نمی روم.
کاندیدای دور یازدهم ریاست جمهوری در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه شما در برخورد با دانه درشت های اقتصادی چون هاشمی رفسنجانی عملکرد واضحی نداشته اید نیز گفت: چون حافظه تاریخی نداری عذرت موجه است.
موافق حضور خاتمی و هاشمی رفسنجانی در انتخابات نیستم
وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه در زمینه برش برنامه اقتصادی تان صحبت کنید؟ با بیان اینکه مگر برنامه خربزه است که برش بخورد؟، ابراز داشت: کنترل تورم، کاهش نقدینگی، ایجاد اشتغال با گرایش فارغ التحصیلان دانشگاهی، هدایت صنعت کشوری به سوی فراصنعت های تک، افزایش صادرات محصولات کشاورزی و خدمات فنی از جمله برنامه های اقتصادی من است.
فلاحیان ادامه داد: سیاست ما در ارتباط با صادرات مربوط به ممنوع کردن صادرات خام از کشور است و واردات مواد خامی که امکان تولیدش در کشور نیست نیز باید برنامه ریزی شود.
وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه چه نظری در مورد کاندیدا شدن افرادی که سابقه دو دوره ریاست جمهوری دارند نظیر خاتمی و هاشمی رفسنجانی دارد نیز گفت: در این زمینه نظر مساعدی ندارم چون در برداشت من معمول نیست کسانی که دو دوره رئیس جمهور بودند دوباره کاندیدا شوند چون اگر کسی برنامه خاصی داشت در طی چهار یا شش سال به انجام می رساند.
فلاحیان ادامه داد: با توجه به سوابقی که پیدا شد، دودستگی هایی ایجاد شد که موجب تنش در جامعه شد و من موافق حضور این دو فرد نیستم و به نفع کسی کنار نمی روم اما پس از انتخابات نیز اگر رای نیاوردم در هر پستی که پیشنهاد شود خدمت می کنم.
دادن یارانه های نقدی اگر همراه با الزاماتش باشد مفید است
کاندیدای دور یازدهم ریاست جمهوری همچنین در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر هدفمندی یارانه ها نیز ابراز داشت: دادن یارانه های نقدی اگر همراه با الزاماتش باشد مفید است و وقتی قدرت خرید مردم را افزایش می دهیم باید این خرید از محصولات تولید داخل باشد تا وارد چرخه تولید و افزایش اشتغال شود و کاهش نرخ بیکاری و تورم را نیز داشته باشد.
سرعت گردش پول در کشور باید افزایش یابد
وی با بیان اینکه تورم اساسا به دلیل افزایش نقدینگی است، افزود: دولت نباید استقراض کند و باید بدهی هایش را نیز پرداخت کند و همچنین باید سرعت گردش پول در کشور افزایش یابد چون هر چه رشد اقتصادی افزایش پیدا کند سبب می شود که محصولات صنعتی، کشاورزی و خدماتی بیشتری تولید شود.
با نزدیک شدن به انتخابات ضعف کمرنگ بودن در رسانه ها را نیز جبران می کنم
فلاحیان در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه حضور فلاحیان تنها برای گرم کردن تنور انتخابات است نیز گفت: من چنین حسی ندارم و در خیلی از رسانه ها نیز مطرح می شوم اما با نزدیک شدن به انتخابات ضعف کمرنگ بودن در رسانه ها را نیز جبران می کنم.
کاندیدای دور یازدهم ریاست جمهوری علت سفر به همدان را بررسی نزدیک مسائل استانی مطرح کرد و افزود: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در همدان امر مهمی است و در این بخش باید از فناوری های روز بهره گرفته شود و در همدان اصلاح بذر و آبیاری کشاورزی نیز باید مورد توجه باشد.
مواد روانگردان در همدان به صورت معضل اجتماعی درآمده است
وی با بیان اینکه در همدان بحث صنعت آنگونه که باید رشد نکرده، ابراز داشت: از مشکلات استان همدان مسئله مواد روانگردان است که به صورت معضل اجتماعی درآمده است.
فلاحیان بر لزوم سرمایه گذاری در بخش توریسم همدان نیز صحه گذاشت.
کاندیدای دور یازدهم ریاست جمهوری در زمینه مسکن مهر نیز با بیان اینکه بحثسمیکن همچون درمان و اشتغال مردم همواره مورد توجه است، افزود: مسکن باید مناسب باشد و استانداردهای لازم را نیز مورد توجه قرار دهد./ک