سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

تولید 90 تن گوشت آماده طبخ بوقلمون در سال 91 در شهرستان ساری

90 تن گوشت آماده طبخ بوقلمون در سال 91 در شهرستان ساری تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی ‏شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه شهرستان ساری پارسال با دارا بودن یک واحد ‏پرورش بوقلمون صنعتی به ظرفیت 3هزار قطعه ای در روستای ماچک پشت نسبت به تولید گوشت آماده به ‏طبخ بوقلمون به میزان 90 تن اقدام کرده است گفت: این میزان تولید طی دو مرحله جوجه ریزی در سال 91 حاصل ‏شده که این فعالیت در راستای حمایت از تولید و باهدف تأمین گوشت مورد نیاز شهروندان انجام شده است.

‏ قاسم نژاد افزود:30درصد تولید گوشت بوقلمون در شهرستان توزیع و مابقی به خارج از شهرستان و استان و ‏همچنین به کشور عراق صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه ، 150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک ‏مورد نیاز روزانه را تأمین می کند ومنبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین های ‏B‏1،‎ B‏3، 6‏B ‎، ‏‏12‏‎ Bو اسید آمینه تریپتوفان است تصریح کرد: بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می ‏کند، از سرطان جلوگیری می کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می دهد و سیستم ایمنی را تقویت می ‏کند.‏

به گفته ی وی،گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذائی با پروتئین بالا و چربی کم است که معادل 1 گرم چربی در هر 30 گرم گوشت است، و ‏کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.‏/س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، بوقلمون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.