مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه شهرستان ساری پارسال با دارا بودن یک واحد پرورش بوقلمون صنعتی به ظرفیت 3هزار قطعه ای در روستای ماچک پشت نسبت به تولید گوشت آماده به طبخ بوقلمون به میزان 90 تن اقدام کرده است گفت: این میزان تولید طی دو مرحله جوجه ریزی در سال 91 حاصل شده که این فعالیت در راستای حمایت از تولید و باهدف تأمین گوشت مورد نیاز شهروندان انجام شده است.
قاسم نژاد افزود:30درصد تولید گوشت بوقلمون در شهرستان توزیع و مابقی به خارج از شهرستان و استان و همچنین به کشور عراق صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه ، 150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تأمین می کند ومنبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین های B1، B3، 6B ، 12 Bو اسید آمینه تریپتوفان است تصریح کرد: بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می کند، از سرطان جلوگیری می کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می دهد و سیستم ایمنی را تقویت می کند.
به گفته ی وی،گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذائی با پروتئین بالا و چربی کم است که معادل 1 گرم چربی در هر 30 گرم گوشت است، و کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند./س