سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساري/

جذب 270 میلیون یورو برای 7 طرح آبفا در مازندران

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: از طریق بانک توسعه اسلامی به دنبال جذب 150 میلیون یورو منابع اعتباری برای طرح‌های فاضلاب قائمشهر، آمل، محمودآباد، تنکابن و رامسر و 129 میلیون یورو برای آب شرب تنکابن و رامسر هستیم.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، محمدتقی حسین زاده شامگاه یکشنبه در حاشیه بازدید مهدی ثمره هاشمی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کشور از طرح‌های فاضلاب دو شهر مازندران گفت: از طریق بانک توسعه اسلامی به دنبال جذب 150 میلیون یورو منابع اعتباری برای طرح‌های فاضلاب قائمشهر، آمل، محمودآباد، تنکابن و رامسر و 129 میلیون یورو برای آب شرب تنکابن و رامسر هستیم.

 حسین‌زاده افزود: اجرای فاز بعدی تصفیه خانه‌های فاضلاب شهرهای ساری، بابل و بابلسر از طریق فاینانس در دستورکار است که مقدمات آن فراهم و در مرحله انتخاب پیمانکار قرار داریم.

این مسئول یادآور شد: در سال گذشته با حفر، تجهیز و بهسازی چاه‌ها شاهد افزایش دبی آب به میزان 900 لیتر در ثانیه بودیم.

مهدی ثمره هاشمی، مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز بیان داشت: باید با فروش انشعاب فاضلاب در‌ ساری، جمعیت برخوردار از مزایای طرح فاضلاب افزایش یافته و ظرفیت استفاده از تصفیه‌خانه‌ها تا پایان سال جاری تکمیل شود.

وی ادامه داد: میانگین جمعیت زیرپوشش فاضلاب در کشور 38 درصد است در حالی که این رقم در مازندران 10 درصد بوده و باید برای رسیدن به میانگین کشور تلاش مضاعفی انجام داد.

ثمره هاشمی با اشاره به اینکه با این حجم سرمایه‌گذاری انجام شده در بخش فاضلاب، جمعیت برخوردار از مزایای طرح جمع‌آوری فاضلاب رضایت‌بخش نیست، افزود: باید با اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی، اهمیت طرح‌های فاضلاب در حفظ سلامتی و محیط زیست، برای مردم بازگو شود.

مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به نظارت بر طرح‌های آبرسانی، خطوط انتقال، ایستگاه‌های پمپاژ و تصفیه‌خانه‌های آب که بر عهده آب منطقه‌ای است، تأکید کرد و یادآور شد: در پروژه‌هایی که آب منطقه‌ای مجری است باید با نظارت آب و فاضلاب نقایص در مرحله اجرا برطرف تا به هنگام تحویل و بهره‌برداری از پروژه‌ها دچار مشکل نشویم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خواستار تشکیل تیم بررسی و نظارت در آب و فاضلاب استان شد و گفت: اگر در اجرای تصفیه‌خانه آب شرب رامسر نظارت در مرحله اجرا صورت می‌گرفت ما شاهد مشکلات موجود در زمان بهره‌برداری نبودیم.

ثمره هاشمی از تلاش شرکت آب و فاضلاب مازندران در راه‌اندازی تصفیه‌خانه آب شرب رامسر تقدیر کرد و افزود: در ایام نوروز و فصل گرما شهرهای مازندران شاهد جمعیت چند برابری هستیم که آب و فاضلاب استان توانسته است عملکرد قابل قبولی در تأمین آب شرب در پیک مصرف داشته باشد و این موضوع در شهر رامسر نیز مشهود بوده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر کاهش 15 درصدی هزینه‌های جاری تأکید کرد و گفت: به علت مشکلات اقتصادی، تأمین منابع مالی بسیار سخت است و در این راستا باید با فروش اموال و دارایی‌های مازاد، فروش اوراق مشارکت و جذب سرمایه‌گذار و استفاده از توان بخش خصوصی، درآمدزایی ایجاد و برای  پروژه‌های عمرانی هزینه کرد./ج1

برچسب ها: فاضلاب ، مشارکت ، رامسر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.