به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛حمید کریمی با بیان این مطلب گفت: در ابتدا، تسریع در انجام جاده و سلر که پیش مقدمه توسعه هر میادین نفتی است در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: سلر مکانی است که دکل حفاری بر روی آن قرار گرفته و کار حفاری برای استخراج نفت آغاز میشود.
مجری طرح نفتی آذر و چنگوله مهران خاطرنشان کرد: در میدان نفتی آذر، حدود 38 کیلومتر جاده اصلی و جاده فرعی و 9 سلر (محل استقرار دکل) اجرایی شده است.
کریمی تصریح کرد: برای اجرای این مهم نیز تاکنون، 20 میلیارد تومان اعتبار در این میدان نفتی هزینه شده است.
مجری طرح نفتی آذر و چنگوله مهران گفت: میدان نفتی آذر، یک میدان نفتی مشترک با کشور عراق است که باید در نخستین فرصت، این میدان نفتی حفاری و به بهرهبرداری برسد.
وی ادامه داد: نفت این میدان بر اساس برآورد انجام شده، 2,5 میلیارد بشکه است که با قراردادی که برای توسعه میدان در قالب بیع متقابل (بای بک) به اعتبار 1,9 میلیارد دلار منعقد شده باید 19 حلقه چاه در این میدان حفاری شود.
کریمی ادامه داد: قرار است روزانه 65 هزار بشکه نفت در میدان آذر مهران استحصال و روانه بازار شود.
ویتصریح کرد: نرخ اشتغالزایی این میزان اعتبار و هزینه حدود دو هزار شغل خواهد بود که با توسعه تأسیسات سطحالارضی و بهرهبرداری و احداث کارخانجات نمکزدایی، خطوط انتقال و جریانی محقق میشود.
مجری طرح نفتی آذر و چنگوله مهران گفت: همواره توسعه میادین کشور از جمله خوزستان، بوشهر و ... با تسهیل اراضی به عنوان یکی از معضلات اصلی میادین مواجه بوده که خوشبختانه این مشکل در ایلام وجود نداشته و با ارتباط با مسئولان استان از جمله استاندار و مدیران کل این مشکل برطرف شده است.
وی ادامه داد: معدود میدانی که کل اراضی آن ثبت شده و تحویل شرکت ملی نفت شده میدان نفتی آذر و چنگوله است./ب