سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

"تولید بیش از 5/2 تن گوشت قرقاول در ساری"

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید بیش از 5 تن گوشت قرقاول در ‏این شهرستان خبر داد.‏

طهمورث قاسم نژاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: پارسال یک واحد بروش قرقاول صنعی بظرفیت 2000 قطعه راه اندازی شدکو در 8 ماه بیش از 5 تن گوشت ‏قرقاول با متوسط تولید 1400 گرم تولید کرد.

او با بیان اینکه این فعالیت در راستای حمایت از تولید و بمنظور ‏تامین گوشت مورد نیاز شهروندان انجام شد افزود: بیش از 70 درصد این گوشت در استان توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی ساری تصریح کرد: گوشت ‏قرقاول اسیدهای آمینه کمیاب دارد و منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین ‏های 12‏B‏ ، ‏B‏ و 6‏B‏ است.

اوگفت: وجود عناصر معدنی در گوشت این پرنده موجب شده ‏که مصرف گوشت قرقاول داروی خوبی برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ‏ناراحتی های روانی، عقب‌ افتادگی جسمی و بی خوابی باشد./س


برچسب ها: گوشت ، قرقاول ، ساری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.