به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی ؛ نظرسنجیهای اخیر در انگلیس نشان می دهد بیش از نیمی از مردم این کشور معتقدند کشورشان باید از اتحادیه اروپا خارج شود. بسیاری از رهبران اتحادیه اروپا بویژه منطقه یورو این رویکرد انگلیس را ناشی از رشد راستگرایی افراطی در این کشور می دانند. در انگلیس هر روز بر طرفداران حزب راستگرای افراطی استقلال افزوده می شود. در ژوئن سال دوهزار و دوازده نظرسنجیها نشان داد میزان محبوبیت حزب محافظه کار سی و چهار درصد و حزب استقلال انگلیس فقط شش درصد بود اما اکنون محبوبیت محافظه کاران انگلیس بیست و نه درصد و حزب استقلال پانزده درصد شده است.
این نشان از نارضایی کسانی است که به حزب محافظه کار رای داده اند. به باور کارشناسان این مسئله سبب می شود تا محافظه کاران برای جلب آرای بیشتر به سمت سیاستهای راستگرایانه کشیده شوند.
کریس بامبری تحلیلگر سیاسی گفت دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس نشان داده است برای حفظ جایگاه و منافع حزب خود منافع اقتصادی کشورشان را فدا میکند. این وضع کابوسی برای انگلیس است. اگر انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شود معلوم نیست آینده این اتحادیه چه خواهد شد. این کار انگلیس باعث انزوای بیشتر این کشور در جهان خواهد شد. در عین حال طرفداران خروج از اتحادیه اروپا معتقدند انگلیس بیش از حد تحت نفوذ و مداخله های بروکسل است.
نیل همیلتون از اعضای کمیته ملی اجرایی حزب استقلال انگلیس گفت مردم اعضای پارلمان را انتخاب می کنند اما آنها قدرت و اختیاری در تصویب یا تغییر قوانینی که مردم انگلیس به عنوان عضو اتحادیه اروپا مجبورند پیروی کنند، ندارند. تنها کسانی که قدرت قانونگذاری و تغییر قوانین اتحادیه اروپا را دارند اعضای کمیسیون اروپا هستند که نهادی غیر منتخب و غیردموکراتیک است. بنابراین ساختار اتحادیه اروپا اساسا مغایر دموکراسی است.
از زمانی که لهستان به اتحادیه اروپا پیوسته است، خیل عظیمی از مهاجران از لهستان به انگلیس آمده اند. این مسئله سبب شده است تا بحث مهاجرت در انگلیس داغ شود. در گزارشی با عنوان از «رای تا خشونت : راستگرایی افراطی در انگلیس » آمده است بیشتر کسانی که به حزب استقلال رای می دهند دیدگاههای ضد اسلامی دارند که بسیار شبیه دیدگاههای اسلام هراسی حزب ملی انگلیس است. مطالعات نشان می دهد هشتاد و پنج درصد از کسانی که به حزب استقلال انگلیس رای می دهند بر این باورند اسلام تهدیدی جدی برای تمدن غرب است.
هشتاد و سه درصد هم معتقدند اگر در محله های آنها مسجد ساخته شود دردسر درست می شود. در سال دوهزار و ده ، لورد پیرسون رهبر وقت حزب استقلال انگلیس گیرت ویلدرز نماینده ضد اسلامی پارلمان هلند را به انگلیس دعوت کرد تا فیلم ضد اسلامی خود را در پارلمان نمایش دهد. پیرسون از جمله اعضای حزب استقلال انگلیس است که طی اظهاراتی علنی به اسلام هراسی پرداخته است.فعالان مسلمان در انگلیس بر این باورند احساسات ضد مهاجران و ضد اسلامی در انگلیس رو به افزایش است و این مسئله با قرار گرفتن اسلام هراسی در دستور کار گروههای راستگرای افراطی و سازمانهای سیاسی و رسانه ای تشدید شده است.
اصغر بخاری عضو کمیته امور عمومی مسلمانان انگلیس گفت بسیاری از احزاب به سمت جناح راست کشیده می شوند و این مسئله در سراسر اروپا و کل جهان غرب مشهود است.البته این مسئله تصادفی نیست و اسناد و مدارک نشان می دهد میلیونها و میلیاردها پوند برای این منظور به مؤسسات مطالعاتی و اتاق فکرها و احزاب راستگرای افراطی اختصاص داده می شود. در واقع به طور سازمان یافته تلاش می شود تا اسلام هراسی افزایش داده شود.