سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

نوشابه باعث کاهش ارزش غذایی شیر مادر می شود

نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوکی استخوان، دیابت ، کم خونی ، چاقی ، بیماری های قلبی- عروقی ، نارسایی های کلیوی و سرطان ، در صورت مصرف زیاد در دوران شیردهی ، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر می شود.




به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مواد موجود در نوشابه باعث کاهش یا حتی مانع جذب آهن می شود و زمینه را برای بروز کم خونی آماده می کند.

دکتر نوید عطار افزود: این عارضه می تواند به ویژه در گروه های سنی که نیازمند آهن هستند مانند کودکان ، زنان و دختران ، مشکلات جدی ایجاد کند.

وی افزود: همچنین آسپارتام موجود در نوشابه های رژیمی اشتها آور است و باعث مصرف بیشتر غذا و در نتیجه چاقی می شود.

عطار اظهار داشت: جایگزینی نوشابه با ماءالشعیر گازدار شیرین نیز اصلا صحیح نیست ، چراکه ماءالشعیر دارای خاصیت و مناسب باید تلخ مزه و بدون شکر باشد ، هرچند که مصرف بیش از اندازه این نوع ماءالشعیر نیز توصیه نمی شود.

وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز بايد كم نمك و بدون گاز باشد چرا كه گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشي مي شود/س   

برچسب ها: کاهش ، ارزش ، غذایی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.