سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زعفران و خاویار ایرانی ۱۵میلیون تومانی در ردیف گرانترین غذاهای دنیا

در فهرست ۱۰غذای طبیعی گران دنیا نام دو محصول ایرانی نیز به چشم می خورد. هرچند که هر روزما اخباری را ازگران ترین بستنی و شکلات و غیره می شنویم که تزیین طلا آنها را در ردیف گران ترین ها قرار داده است...

 
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، در فهرست ۱۰غذای طبیعی گران دنیا نام دو محصول ایرانی نیز به چشم می خورد. هرچند که هر روزما اخباری را ازگران ترین بستنی و شکلات و غیره می شنویم که تزیین طلا آنها را در ردیف گران ترین ها قرار داده است اما مواد غذایی طبیعی وجود دارند که به علت تمایزشان از بقیه در ردیف گران ترین مواد طبیعی دنیا قرار گرفته اند.
 
۱- ماهی بلوفین ساشیمی
این نوع ماهی تن که وزنش از وزن یک اتومبیل نیز بیشتر است در بازار تسوکی توکیو، با قیمت بیش از صدهزار دلار مبادله می شود. لازم به ذکر است با وجودی که نسل این نوع ماهی رو به انقراض است، نوع پرورشی آن در دسترس قرار دارد.
 
علاوه بر تفاوت زیاد بین طعم اصلی این نوع ماهی با نوع پرورشی آن، بلوفین ساشیمی پرورشی چربی زیادی نسبت به نوع پرورشی آن دارد.
 
۲- قارچ های سفید آلبا
هرچند که قارچ های دنبلان سیاه پریگورد فرانسه به الماس سیاه مشهور هستند ولی قارچ های دنبلان سفیدی که از آلبای ایتالیا برداشت می شوند، توانسته اند در ردیف گران ترین غذاهای دنیا قرار گیرند. هرکیلوی این قارچ ها، ۷هزار یورو ارزش دارند.  
 
این قارچ ها بوی گوگرد دارند و بدبو و بسیار زشت هستند اما این طعم و مزه آنهاست که قارچ های آلبا را متمایز کرده است.
 
۳- شاه صدف های خلیج استرالیایی
در قرن های گذشته، صدف، ماده غذایی خوراکی مردمان فقیر بود. امروزه از ژاپن تا غرب همه و همه دارای صدف هستند اما گرانترین صدف دنیا در کجاست؟ گران ترین صدف دنیا در یک خلیج استرالیایی به نام خلیج "کافین" یافت می شود و هر عدد از این صدف ها به قیمت ۱۰۰دلار در گران ترین هتل های دنیا عرضه می شوند.
 
شاه صدف های دنیا، ۱۸سانتی متر عرض و ۱کیلوگرم وزن دارد. با وجود عظیم بودن جثه آنها، غذایش بیشتر از یک لقمه نیز نیست.
 
۴- قهوه مدعفوعی راسو!
به طور قطع بعد از دیدن این اسم، حالتان دگرگون شده است اما هرچه هست باید گفت این نوع قهوه، گرانترین قهوه دنیاست. قهوه کوپی لواک، نوعی قهوه است که از دانه‌های قهوه موجود در مدفوع حیوانی از رده راسویان به نام گربه زباد تهیه می‌شود. این حیوان پس از خوردن دانه‌های قهوه، هسته آن را دفع می‌کند که از آن برای تهیه این نوع قهوه استفاده می‌شود.  
 
لواک حیوانی باهوش و خوش سلیقه است که علاقه‌ی زیادی به میوه‌ی قهوه دارد. این حیوان به طور طبیعی، تنها بهترین، درشت‌ترین و رسیده‌ترین میوه‌های قهوه را برای پذیرایی از خود انتخاب می‌کند. سیستم گوارشی لوواک به گونه‌ای است که بخش گوشتی میوه را هضم کرده و دانه‌های قهوه را پس از قدری تغییر در ساختار پروتئینی آن‌ها، سالم و دست نخورده به شکل مدفوع دفع می‌کند. در مناطق زیادی از اندونزی که زیر کشت قهوه قرار دارد، به ویژه در سوماترا، جاوه و بالی، لوواک‌ها چه به صورت وحشی و چه به صورت دست‌آموز، در کشت‌زارهای بزرگ قهوه می‌گردند و بهترین و سالم‌ترین میوه‌ها را برای خوردن انتخاب می‌کنند. پس از این، نوبت به کارگران مزرعه می‌رسد که دنبال دانه‌های دفع‌شده‌ی قهوه بگردند. این دانه‌ها پس از شستشو، با حرارت بالا بو داده می‌شوند و به گران‌ترین و یکی از کم‌یاب‌ترین قهوه‌های دنیا تبدیل می‌گردند.
 
هرکیلوی این قهوه به قیمت ۳هزار دلار عرضه می شود که گران ترین نوع قهوه در دنیاست.
 
۵- لانه بزاقی یک پرنده
یکی از گران ترین غذاهای دنیا، یک غذای چینی است که ماده آن با بزاق پرنده ساخته شده است. لانه پرنده در سه رنگ قرمز، زرد و سفید است که نوع قرمز رنگ آن، گرانترین محسوب می شود. این سوپ در منوی غذاهای چینی گران قیمت ترین آنهاست که از لانه نوعی پرنده ساخته می شود که لانه اش را با بزاق دهان می سازد.
 
هرکیلوی این لانه ها، هزاران دلار معامله می شود. تمامی قسمت های این لانه آغشته به بزاق دهان این پرنده است و گران قیمت ترین غذای حیوانی در سرتاسر دنیا است.
 
هرچند که چشیدن این سوپ چندش آور به نظر می رسد اما باید گفت که خواص زیادی برای سلامت انسان دارد که طولانی کردن عمر یکی از خواص این سوپ ذکر شده است.
 
۶- زعفران ایران
در دوران قرون وسطی ادویه جات، ارزش بسیار بالایی در مصارف پزشکی و آشپزی داشتند. به طوریکه هرکیلوی آنها، از یک کیلو طلا نیز گرانتر بود. زعفران ایران نیز از گران ترین مواد غذایی طبیعی در جهان است؛ چرا که هر کیلو زعفران ایرانی با بیش از هزار دلار خرید و فروش می شود.
 
رشته های قرمز رنگ تیره که با عشق خشک می شوند. اگر شما نمونه ارزان قیمت آن را در فروشگاه ها دیدید مطمئن باشید که با زردچوبه آغشته شده است؛ چرا که قیمت این گیاه بسیار بالاست.
 
۷- خاویار الماس
شاید کمتر ایرانی باشد به دلیل قیمت های نجومی همچین چیزی را بخرد. به دلیل کمیاب بودن این نوع خاویار که به الماس سیاه معروف است این غذا در رده گران قیمت ترین غذاهای دنیا قرار گرفته است. خاویار از ماهی های اوزون برون گرفته می شود. این ماهی فقط در دریای خزر هست. البته روسیه ، آذربایجان و… ماهی اوزون برون دارند و یکی از صادر کنندگان خاویار هستند اما در مرز ایران ماهی های اوزون برون بهتری بدست می آید که باعث شده تا خاویار ایران منحصر به فرد باشد.  
 
خاویار ایران یکی از گرانترین غذای دنیا و البته یکی از خوشمزه ترین و انرژی زا ترین غذاها در دنیاست.گران ترین خاویار که معروف به خاویار بلوگا است به رنگ سیاه نیست بلکه همانند الماس روشن است که به آن الماس ایرانی می گویند. برای خرید هر کیلو آن باید چیزی بیش از ۵۰۰۰$ پرداخت کرد.۲۵ % از چربی خاویار کلسترول و ۷۵ % آن لستین تشکیل میدهد. پروتئین موجود در خاویار متشکل از اسیدهای آمینه آرژنین ، هیستامین ، ایزولوسین ، لیزین و میتونین است.
 
۸- صدف آبالون
یکی از گرانترین هدایای مورد علاقه امپراتوران کره ای و یکی از هشت گنجینه غذاهای دریایی خشک شده چینی ها، صدف آبالون است. آنچه که صدف آبالون قهوه ای را در ردیف گرانترین ها قرار می دهد، نه رنگ بندی زیبای آن، بلکه در انقراض بودن آن است. با استفاده از این صدف می توان سوشی های بسیار خوشمزه ای را درست کرد.
برچسب ها: زعفران ، ماهی ، خاویار ، صدف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
مهرزین
۰۱:۱۵ ۰۴ اسفند ۱۳۹۳
چرا به خاویار الماس سیاه میگن