سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تفاوت دمنوش ها‌ و جوشانده‌ها در چیست؟

دم کردن و جوشاندن داروهاي گياهي دو روش جداگانه است که هر کدام با خاصيت متفاوتي بر بدن دارد.

صالحی متخصص داروهای گیاهی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه گیاهان اهمیت فراوانی در جامعه دارند حدود 250 هزار گونه از گیاهان جهان شناسایی شده است.

وی افزود: 25 درصد داروهای موجود منشا گیاهی دارند و این نشان می‌دهد که گیاهان نقش بسزایی در سلامت افراد دارد.

وی عنوان کرد: گیاهان اگر جوشانده یا دم شوند هر کدام خاصیت متفاوتی دارند و هر کدام تاثیری جداگانه بر بدن خواهد گذاشت.

وی در خصوص دم کرده‌ها و جوشانده‌ها گفت: ابتدا گیاهان دارویی تا سفت هستند (زیره، رازیانه و ...) کوبیده و در آب جوشیده به مدت 15 الی 20 دقیقه روی بخار قرار می‌دهیم (یا حرارتی که مانند بخار باشد) و بعد صاف می‌کنیم و تفاله را دور می‌ریزیم این روش دم کردن گیاهان دارویی است.

وی عنوان کرد: اگر گیاهان داوریی‌ را با آب سرد یا گرم بجوشانیم‌ به عنوان جوشانده خاصیت متفاوتی دارد.

وی افزود: هر نوع از گیاهان دارویی میزان مصرف معینی دارند.
برچسب ها: دم کردن ، جوشاهدن ، دم نوش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.