به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک ، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور در این کارگاه آموزشی با اشاره به اهمیت ذبح شرعی و نقش آن در تامین رزق و روزی حلال ،بر رعایت کامل احکام شرع در مراحل کشتار دام تاکید کرد.
حجت الاسلام لیاقتی نظارت بر ذبح دام و طیور را یک وظیفه شرعی دانست و گفت: طبق قانون ، هر مکانی که ذبح صورت می گیرد باید ناظر شرعی نیز حضور داشته باشد.
در کشور 700 کشتار گاه صنعتی ، نیمه صنعتی و سنتی وجود دارد که بیش از 520 ناظر ذبح شرعی بر آن نظارت می کنند.
دکتر حسینی مدیرکل دامپزشکی استان نیز با تاکید بر لزوم توجه به آداب ذبح شرعی در کشتارگاه های دام و طیور گفت: سلامت و امنیت غذایی از مسائلی است که باید به آن توجه ویژه شود.
وی افزود: حضور به موقع کارشناسان بهداشت و نظارت دقیق بر تولید فرآورده های دامی و دقت ناظرین ذبح شرعی زمینه ساز ارتقاء سلامت و کیفیت مواد غذایی اسلامی است .
در استان مرکزی 13 کشتارگاه دام و 8کشتارگاه طیور فعالیت دارد .
سال گذشته 68هزار مورد بازدیدو بازرسی از مراکز تولید و عرضه فراورده های دامی به عمل آمد./س