به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه پرس تي وي ، در ۱۸ آوریل، این شرکت که مقر آن در مونیخ است، اعلام کرد که این شرکت قرارداد فروش ۶۲ فروند تانک جنگی "لئوپارد ۲ "و بیست و چهار دستگاه توپ زرهی "پی زد اف ۲۰۰۰" را با قطر امضا کرده است.
به گزارش دویچه وله، در روز دوشنبه، یک منبع دفاعی که نخواست نامش فاش شود، گفته است که شرکت کراوس مافی ویگمان موسوم به کی ام دبلیو، در این قرارداد مناقصه با یک شرکت فرانسوی رقابت میکرد.
با وجود این، گروههای مخالف در آلمان از این توافق ارتش با قطر به شدت انتقاد کرده و گفتهاند که این کشور دارای یک دولت استبدادی است که به حقوق بشر احترام نمیگذارد.
"حمدی العیونی"، یک کارشناس و تحلیلگر سیاسی از دانشگاه برلین، میگوید: با استثنائات بسیار کم، در قطر آزادی بیان وجود ندارد. امیر قطر و خانوادهاش و همچنین دولت قطر، محدودیتهای زیادی برای مردم اعمال میکنند. قطر ممکن نیست یک دولت پلیسی باشد، ولی همیشه ناظران مخفی وجود دارند که در حال رصد شما هستند.
"وارنر روف"، یک کارشناس و تحلیلگر سیاسی در مسایل خاورمیانه نیز گفته است: این راهی که قطریها در پیش گرفتهاند در واکنش به قیام بحرین است که در نهایت نیز دامن قطریها را نیز خواهد گرفت.
وی در ادامه افزود: در حالی که شبکه الجزیره، جنبش بهار عربی را ستایش میکند، دولت این کشور، به بحرین تانک میفرستد تا از اقدامات عربستان سعودی حمایت کند و قیام مردم بحرین را در خون غلطاندهاند.
روف، همچنین این اقدامات دولت آلمان را "ریاکارانه" خوانده و گفت که آلمان با این اقدام، چشمان خود را به سادگی بر روی نقض سیستماتیک حقوق بشر در قطر و عربستان سعودی بسته است.
وی همچنین "گیدو وستروله"، وزیر خارجه آلمان را به دلیل مشروعیت بخشیدن به دولتهای خودکامه حاشیه خلیج فارس، به شدت محکوم کرد.
در ماه جولای گذشته، هفته نامه آلمانی "دراشپیگل"، گزارش داد که قطر خواستار خرید ۲۰۰ تانک لئوپارد به ارزش بالغ بر دو میلیارد یورو است.