سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

كرمانشاه /

حمایت های یک تا سه میلیاردی معاونت علمی ریاست جمهوری از نخبگان/ برگزاری چهارمین جشنواره علم تا عمل

معاون فناوری ونوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حمایت 300 میلیون ریالی به صورت حقیقی از نخبگان، مخترعین و کارآفرینان خبرداد و گفت: از طریق جشنواره علم تا عمل نیز حمایت های در قالب تسهیلات با ارقام یک تا سه میلیاردی از منتخبین این جشنواره خواهد شد

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، دكتر مجتبی خيام نكويي به همراه دبير ستاد گياهان دارويي كشور و مشاور امور ستادهاي فناوري راهبردي كشور ظهر سه شنبه از تعدادي از دستاوردهاي پارك علم و فن آوري مركز رشد، اختراعات نخبگان و شركت هاي دانش بنيان استان كرمانشاه در محل پارك علم و فن آوري واقع در مركز جهاد دانشگاهي استان کرمانشاه بازدید به عمل آورد.

وی در حاشیه این بازدید علت حضور و سفر به استان کرمانشاه را دعوت بنیاد نخبگان و پارک علم و فناوری استان دانست و گفت: این دعوت از مدت ها پیش و به منظور آشنایی معاونت علمی با دستاوردهای نخبه گان، مخترعان و کارآفرینان استان کرمانشاه صورت گرفته است.

خیام نکویی با اشاره به اینکه هم اکنون پتانسیل های خوبی از نظر علمی در استان کرمانشاه وجود دارد گفت: همانگونه که قبلا گفته شد و با بررسی هایی که در این زمینه به عمل آمده است استان کرمانشاه پتانسیل های زیادی در این زمینه دارد، لذا در جهت حمایت از این افراد بنیاد نخبگان از گذشته حمایت هایی را انجام داده اما در سال  جاری در جهت افزایش فعالیت ها و طی روندی صعودی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز اعتباری به این امر اختصاص داده شده و از سوی بنیاد نخبگان در اختیار این افراد قرار می گیرد.

وی حجم این اعتبارات را در مراحل اولیه 300 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: این مقدار اعتبار در مرحله اول و در اختیار نخبگان حقیقی و در جهت حمایت از آنان قرار می گیرد اما در سایر مراحل برای نخبگانی که اقدام به ثبت شرکت خود در این زمینه کنند به هر استانی علاوه بر ظرفیت پارک های علم و فناوری در جهت معرفی این شرکت ها 2 تا 3 شرکت نیز از سوی بنیاد نخبگان معرفی و تا سقف 600 تا 700 میلیون ریال تسهیلات با سود صفر درصد در اختیار آنان و از طریق بنیاد نخبگان قرار می گیرد.

خیام نکویی، به ظرفیت های معاونت علمی راهبردی ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: در این معاونت ظرفیت هایی در این زمینه تعریف شده است و جشنواره علم تا عمل که چهارمین دوره آن در شهریور ماه سال جاری برگزار می شود از جمله این ظرفیت هاست.

معاون فناوری ونوآوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، افزود: در این جشنواره شرکت هایی که مایلند از تسهیلات این معاونت برخوردار شوند طبق روندی که در استان است معرفی شده و در جشنواره علم تا عمل به رقابت می پردازند که خروجی آن نیز حمایت 100 تا 300 میلیونی از منتخبین این جشنواره خواهد بود.

وی افزود: در این جشنواره اگر طرح ها در حد استانی باشند از حمایت یک میلیارد ریالی و اگر ملی باشند از حمایت سه میلیارد ریالی در قالب تسهیلات صفر درصد برخوردار می شوند.

خیام نکویی در خصوص نخبگان و مخترعان کرمانشاهی گفت: خوشبختانه در سال گذشته حداقل 3 تا 5 شرکت از مخترعین و نخبگان کرمانشاهی جزو منتخبین این جشنواره بوده و مشاهدات امروز نیز حاکی از رشد و بهبود فعالیت های این افراد و ارائه ورژن های جدید از کار و فعالیت هایشان بود و این افراد در سال گذشته از تسهیلات اختصاصی از طریق جشنواره علم تا عمل بهره ند شده بودند.

معاون فناوری ونوآوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، در ارزیابی خود از ظرفیت های استان کرمانشاه در حوزه های علمی گفت: استان کرمانشاه در زمینه های علمی دارای ظرفیت ها و توانمندی های بسیار خوبی است و معاونت علمی و فناوری در صورت داشتن اعتبارات بیشتر حمایت های بیشتری را از این افراد خواهد کرد.

وی تصریح کرد: این نهاد و معاونت هم اکنون حدود 20 درصد از اعتبارات خود را به صورت میانگین صرف حمایت از پارک های علم و فن آوری ، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان می کند.

معاون فناوری ونوآوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در پایان گفت: هدف این معاونت حمایت از افراد نخبه جامعه بوده و در سال 92 علی رغم محدودیت های اعتباری سعی خواهیم کرد این رقم کاهش نیافته و به همین میزان از شرکت های دانش بنیان و شرکت های مستقر در پارک ها و مراکز رشد حمایت کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.