به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس اکبر
حیدری نژاد افزود: شرایط جوی و بارندگی های مناسب ، جاری شدن رودخانه ها و مهاجرت
ساردین ماهیان به دریای عمان و خلیج فارس علت افزایش صید است.
صید
ماهی ساردین در آبهای ساحلی جاسک از مهر تا پایان فروردین است.
وی
افزود: 10 درصد ماهی های صید شده به صورت خوراکی به شهرستانهای میناب، رودان و
بندر عباس و بقیه به سه کارخانه پودر ماهی جاسک فرستاده می شود.
حیدری
نژاد گفت: از این آبزی فرآورده هایی مانند فیش برگر، خمیرساردین، پودرماهی ، کنسرو
ساردین و غذای ماهیان پرورشی تهیه می شود.
600 صیاد
با 28 فروند شناور و لنج در شهرستان جاسک صید ماهی ساردین و سطح زی را انجام می
دهند .
شهرستان
جاسک بعد از جزیره قشم رتبه دوم صید ساردین ماهیان را دارد/س