سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چطور با بودجه محدود تغییر دکوراسیون دهیم؟

کم پول بودن به معنی ثابت ماندن در یک محیط دلگیر و قدیمی و تحمل فضای یکنواخت آن نیست

به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران،  تغییر کلی با خرید وسایل جدید مانند مبل، دکور، پرده و رنگ امکان‌پذیر است. اما اگر بودجه شما محدود است، با کمی خلاقیت می‌توانید به ظاهر جدید و مورد نظر خود بدون تحمل هزینه زیاد برسید.تغییر دکوراسیون، خانه شما را تازه و مدرن کرده، امکان ابراز و اعمال سلیقه را به شما می‌دهد.


استفاده دوباره

جلوه تازه به خانه دادن به معنی تعویض همه چیز و از نو خریدن همه وسایل نیست. استفاده مجدد از آن‌چه قبلا داشته‌اید، باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های شما می‌شود.در سایر اتاق‌ها، زیرزمین و انباری به دنبال وسایلی باشید که می‌توانید از آن‌ها مجددا استفاده کنید. یک لایه رنگ و لکه‌گیری به شما امکان می‌دهد ظاهری جدید به اشیاء قدیمی بدهید.

به عنوان مثال، دوباره رنگ کردن یک قاب‌عکس قدیمی و تغییر عکس یا پرینت داخل آن می‌تواند آن را تبدیل به یک اثر هنری زیبا برای یک دیوار خالی کند.از نظر بعضی‌ها معاوضه برخی وسایل با یکدیگر نه تنها اشکال و هزینه‌ای ندارد، بلکه ایجاد تنوع می‌کند.


حتی در میان افراد بی‌‌بضاعت هم افراد باذوقی هستند که به دنبال تغییر جو خانه هستند و برای تکمیل و تغییر وسایل خود از بازارهای دست دوم، بازیافتی یا حراج در گاراژ که در بسیاری کشورها مرسوم است، استفاده می‌کنند تا آن‌ها را نونوارتر ‌کنند.ایجاد مرکز توجه به جای تغییر در همه جا، یک قسمت را که بیش‌تر مورد توجه است انتخاب و تغییر دکوراسیون دهید.

اختصاص بودجه به یک قسمت و پرداختن به آن، باعث می‌شود کیفیت مواد مورد استفاده بالاتر رفته، بیش‌تر به چشم ‌آید. مثلا تغییر شومینه با کاشی جدید، رنگ کردن مجدد طاقچه آن، نصب مشعل تزیینی و قرار دادن یک اثر هنری جدید در بالای آن تمام توجه‌ها را به خود جلب می‌کند.

خود انجام دهید

تلفیق وسایل دکوری و انجام دکوراسیون توسط خود شما، باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود. هزینه بوم و رنگ معمولا ارزان‌تر از یک کار آماده به عنوان اثر هنری یا صنایع دستی است.

درست کردن یک شید ساده برای آباژور با وسایلی مانند مهره، وسایل تزیینی و چسب؛ جلوه تازه‌ای به آن می‌دهد.اگر در کار چوب کمی مهارت داشته باشید، حتی می‌توانید خود تاج تخت‌خواب یا میز عسلی بسازید.رنگ کنید با رنگ، ظاهر و حس اتاق بدون هزینه زیاد تغییر می‌کند.


رنگ راه‌حل نسبتا ارزانی برای تغییر یک اتاق است. چه کل اتاق را رنگ کنید یا یک دیوار را یا میز و صندلی؛ در واقع توانسته‌اید با یک قوطی رنگ جلوه تازه‌ای به آن‌ها بدهید.استفاده از پارچه، راه‌حل دیگری برای رنگ و آب دادن به یک اتاق با توجه به بودجه موجود است. این تفاوت می‌تواند در قالب پرده جدید یا کوسن‌های رنگی باشد.

- تناسب نادرست

مبلمان خیلی بزرگ در یک اتاق، آن را سنگین و قدیمی نشان می‌دهد. رعایت تناسب بین اندازه اتاق و مبل‌ها ضروری است.

قبل از خرید مبل، نقشه‌ای از ‌اتاق تهیه کنید تا از مناسب بودن آن با فضای موجود مطمئن شوید.

همین قانون در مورد سایر وسایل از فرش گرفته تا کارهای هنری صادق است. یک تابلوی کوچک می‌تواند دیوار را خالی و غریب نشان دهد.

2- دکوراسیون بیش از حد

تعدد رنگ‌ها، طرح‌ها و جزئیات بیش از حد؛ فضا را خیلی شلوغ و به هم ریخته نشان می‌دهد.

سعی کنید رنگ‌ها را به 2 یا 3 مورد که یکی حتما خنثی باشد، محدود کنید.

همین قضیه را در مورد طرح‌ها هم انجام دهید. با ادغام دو طرح ساده‌تر شروع کنید. طرح سوم را در صورت شلوغ نشدن اضافه نمایید.

ببینید چطور به نظر می‌رسد. از نمایش تابلو و وسایل دکوری بیش از حد که فضا را شلوغ نشان می‌دهند، خودداری کنید. با توجه به وسعت دیوار از دو یا سه وسیله تزیینی استفاده کنید.

3- دکوراسیون کم

کمی دکوراسیون نیز خانه را ساده نشان می‌دهد. این شامل جزئیات و وسائل جانبی هم می‌شود. کارهای هنری، قاب عکس‌ها، گلدان‌ها، ظرف‌ها، پرده‌ها، کوسن‌ها، گل‌ها و گیاهان آن را پرتر و شادتر نشان می‌دهند.

یک جفت تابلو به اتاق نشیمن اضافه کنید یا یک آینه برای ورودی در نظر بگیرید. گلدان‌‌ها را به صورت سه‌تایی کنار هم بگذارید و داخل آن‌ها گیاهانی با ارتفاع‌های مختلف قرار دهید. یا آن‌ها را در جاهای مختلف پخش کنید.

4- سبک را به آسایش ترجیح دادن

اشتباه در دکوراسیون زمانیست که وسایل شیک را به راحتی خود ترجیح دهید. البته این به معنی عدم استفاده از وسایل مدرن نیست. به دنبال وسایل شیک و در عین حال راحت باشید و خود را معذب نکنید.

همین طور در مورد کیفیت و کمیت، دوام و مد بودن.

بهتر است به جای خرید وسایل ارزان به خصوص در مورد مبلمان به دنبال تعداد کم ولی با کیفیت باشید.

مدها تغییر می‌کنند بنابر این هماهنگی بی‌وقفه با آخرین دکوراسیون و مبلمان، پرهزینه و بی‌فایده است.

5- ترکیب بیش از حد سبک‌ها

ترکیب سبک‌ها (که همان سبک اکلکتیک یا التقاطی است) قانون خاصی ندارد اما سبک‌ها را بیش از حد ترکیب نکنید. مواردی را انتخاب کنید که هماهنگی و تناسب ایجاد کند. گلچین کنید. سبک‌های متعدد و اجزاء مختلف، خانه را درهم برهم نشان می‌دهد.

دو یا سه سبک دلخواه و در راستای آن وسایل مورد علاقه را انتخاب کنید. آن ها را کنار هم قرار دهید و ببینید چطور به نظر می‌رسند.

هر چیز ناهماهنگ را حذف کنید. چیدمان را طوری انجام دهید که متعادل‌تر نشان داده شود. با دقت انتخاب کنید.


 

برچسب ها: بازار ، دکور ، خانه ، بودجه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.