به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اغلب غذاهای غربی سرخ شده با روغن فراوان و
شیرین هستند و گوشت قرمز به میزان فراوان در آن وجود دارد همین طور غلات تصفیه شده
و محصولات لبنی با چربی بالا، که مصرف بیش از حد و اندازه ی این مواد برای سلامت
انسان ها بسیار مضر است .
پزشکان به افراد توصیه مي كنند: تا از گوشت قرمز به صورت مجاز
و کافی استفاده کنند و همین طور محصولات لبنی کم چرب را سبد غذایی روزانه خود قرار
دهند.
همینطور غذاهایی که پخته هستند و یا کباب پز شده اند ویتامین های بیشتری را در
خود حفظ کرده اند و برای سلامت افراد مناسب تر هستند و باید افراد جداً از مصرف
غذاهای سرخ کردنی به دلیل عوارضی که برای آن ها ایجاد می کند بپرهیزند./ع2