به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان، علیرضا همدانیان در نشست اعضای ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی از معرفی
حدود شش هزار طرح به بانکهای عامل در استان اصفهان در سال 91 و پرداخت دو هزار و
300 میلیارد ریال تسهیلات با کارمزد هفت درصد خبر داد.
وی افزود: افزایش چهار و 600
تن تولید گوشت سفید، 40 هزار تن تولید شیر
و 122 هزار تن محصولات صنایع تبدیلی، تنها بخشی از تاثیرات مهم اجرای طرح توسعه
بخش کشاورزی در سال گذشته بود.
وی با اشاره به اجرای طرح توسعه بخش
کشاورزی اظهار کرد: اجرای این طرح
ها، جایگاه استان را با توجه به خشکسالی های پی در پی در تولید برخی اقلام تولید،
افزایش یا تثبیت یافته است.
همدانیان گفت: در سال گذشته به میزان 5/4 درصد تولید شیر و سه درصد تولید
گوشت سفید از محل تولید توسعه بخش کشاورزی در استان افزایش یافت./س