سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس پارک علم و فناوری گیلان:

افزایش ارزش افزوده با استانداردی سازی برنج برای نخستین بار در کشور

با توجه به اصلی بودن محصول برنج در استانهای گیلان برای نخسین بار استانداری سازی برنج در کشور محقق شد.

منفی طلب رئیس پارک علم و فناوری گیلان در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت:  یکی از فعالیت های خوب پارک علم و فناوری گیلان در سالهای اخیر که رخ داده است استاندارد سازی برنج برای نخستین بار  درسطح کشور بوده چرا که برنج محصولی  اصلی در منطقه گیلان و مازندران است.

وی افزود: البته بعد از فناوری یک حرکت خوبی، 10 کارخانه و آزمایشگاه تاسیس شده است تا در آزمایشگاه های برنج به صورت کاملا علمی با استاندارد خاصی در رشت راه اندازی شود.

منفی طلب اظهار داشت: انتقاد از پسماند کشاورزی پوسته برنج با اعتبار 8 میلیونی تصویب  شده است که البته این امر به عنوان اولین گام در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی صورت گرفته است./ع2
برچسب ها: علم ، فناوری ، آزمایشگاه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.