سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

مهار آلرژی فصل بهار با سبزی ها

یك متخصص تغذیه گفت: مصرف هویج و اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیت‌های فصل بهار پیشگیری می‌كنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، دکتر سید ضیاءالدین مظهری افزود: تقویت سیستم ایمنی بدن موجب كاهش حساسیت و آلرژی‌های ایجاد شده در فصل بهار می‌شود.
وی گفت: در فصل بهار، گرده ‌افشانی درختان و گل‌‌ها موجب بروز حساسیت می‌‌شود كه به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی به شكل خس‌ خس، كهیر، خارش و اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب ممكن است، بروز پیدا ‌كند.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف موادغذایی حاوی آنتی اكسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌كند و موجب كاهش حساسیت‌ها در فصل بهار می‌شود.
مظهری گفت: در برخی افراد به طور عادی با مصرف موادغذایی مانند توت فرنگی، بادام زمینی و شیر حساسیت و خارش‌های پوستی بروز پیدا می‌كند . در فصل بهار این حساسیت‌ها افزایش پیدا می‌كند كه باید مراقب باشند و از این مواد در این فصل كمتر استفاده كنند.
وی افزود: هویج، اسفناج و سایر سبزی‌های رنگی حاوی بتاكاروتن و آنتی اكسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیت‌های فصلی جلوگیری می‌كنند./س
برچسب ها: مهار ، آلرژی ، بهار ، سبزی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.