سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توضیح فدراسیون بسکتبال در مورد بازیکنان کمکی غرب آسیا

فدراسیون بسکتبال بعد از خبر مربوط به بازیکنان کمکی در مطلبی انتقادی از تحلیل عجولانه خبرگزاریها، توضیح داد که قانون مربوطه جدید نیست و شرایط جام باشگاههای غرب آسیا با آسیا اشتباه گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ فدراسیون بسکتبال توضیحي را در مورد بازیکنان کمکی در غرب آسیا ارائه کرد که در زیر می خوانید:

1- چگونگی استفاده از بازیکنان داخلی در مسابقات باشگاههای غرب آسیا نسبت به سالهای اخیر تغییری نداشته است. باشگاههای شرکت کننده تنها مجاز به استفاده از بازیکنانی از کشور خود می باشند که در طول مسابقات لیگ آن فصل برای باشگاه مربوطه به میدان رفته اند. به این ترتیب در صورت استفاده از بازیکن کمکی (که در طول فصل برای آن باشگاه بازی نکرده است)، بازیکن مذکور بعنوان سهمیه خارجی باشگاه در نظر گرفته می شود.
 
2- با توجه به اینکه این رویه برای کلیه باشگاههای شرکت کننده از تمامی کشورها بطور یکسان اعمال می شود، مسلما در جهت منافع یا به ضرر یک باشگاه مشخص از کشور خاصی تلقی نخواهد گردید. 
 
3- به نظر می رسد که ارائه عجولانه و تحلیل نادرست در این زمینه بدلیل عدم توجه به تفاوت در نحوۀ استفاده از بازیکن کمکی در مسابقات باشگاههای غرب آسیا با مسابقات باشگاههای آسیا است که هر یک از سابقۀ چند ساله برخوردار هستند.

گفتنی است در حالی که همیشه رسانه ها به انتقاد از فدراسیون بسکتبال می پرداختند این بار فدراسیون با درج این مطلب بر روی سایت رسمی خود به انتقاد از رسانه ها پرداخت که البته تذکر مطرح شده، درست به نظر می رسد./مح
برچسب ها: بسکتبال ، فدراسیون ، آسیا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.