به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
محققان دریافتند خطر حملات قلبی در زنانی که توت فرنگی و زغال اخته زیادی مصرف میکنند در مقایسه با زنانی که ماهی یکبار و یا کمتر از این میوهها استفاده میکنند (بدون در نظرداشتن رژیم غذایی مغذی) 32 درصد کاهش مییابد.
انواع توتها، حاوی میزان نسبتا بالایی از ترکیبات گیاهی به نام فلاونوئیدها میباشند، که این ماده در انواع غذاها از جمله شکلات، انگور، تمشک و بادمجان نیز موجود است.
بر اساس این تحقیق، فلاونوئیدها در رژیم غذایی به اتساع رگهای خونی کمک و از ایجاد پلاک در رگها که موجب انسداد عروق کرونر و حمله قلبی میشود جلوگیری میکند./ع