سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهادت "مرتضی آوینی‌" روز هنر انقلاب اسلامی نام گرفت

نمایشگاه روز هنر انقلاب اسلامی به مناسبت بزرگداشت "شهید آوینی‌" در حوزه هنری برگزار شد.

"محمد حمزه‌زاده" معاونت هنری حوزه هنری در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی باشگاه خبرنگاران گفت: به مناسبت بزرگداشت "شهید مرتضی آوینی‌" نمایشگاهی با عنوان روز هنر انقلاب اسلامی از سوی حوزه هنری برگزار شده است.
وی اظهار داشت: در این نمایشگاه که دربرگیرنده بخشی از آثار گنجینه این مرکز هنری است آثاری از هنرمندان نقاش و گرافیست کشورمان با موضوع انقلاب اسلامی به نمایش گذاشته شده است.
وی خاطر‌نشان کرد: در این نمایشگاه آثاری از هنرمندان برجسته نقاشی کشورمان با محوریت امام خمینی (ره) انقلاب اسلامی و ... به نمایش او آمده است.
وی در ادامه گفت: در نمایشگاه روز انقلاب اسلامی بیش از هفتاد اثر که بیشتر در دهه 60 طراحی شده است، در نگارخانه ابوالفضل عالی به نمایش گذاشته شده است.
معاونت هنری حوزه هنری گفت: روز انقلاب اسلامی در بخشهای مختلف از جمله سینما، موسیقی، هنرهای تجسمی و ... از امروز 20 فروردین برگزار شده است.
وی خاطر نشان کرد: البته بخش هنرهای تجسمی روز هنر انقلاب اسلامی امروز در نگارخانه ابوالفضل عالی گشایش یافته است و بخشهای دیگر نیز در روزهای آینده افتتاح می‌شود.
"حمزه‌زاده" گفت: روز هنر انقلاب اسلامی تا 27 فروردین در حوزه هنری ادامه دارد./ي2
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.