خربزه ، هندوانه ، خیار ، طالبی و کدو ازجمله محصولات جالیزی خراسان جنوبی است.
کشت محصولات جالیزی به دو روش صورت می گیرد که کشت زیر پلاستیکی از اواخر بهمن ماه تا اوایل فروردین ادامه دارد و کشت مستقیم نیز از 15 فروردین ماه آغاز تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه دارد.
برداشت محصولات جالیزی نیز از تیرماه آغاز و تا مهر ماه ادامه دارد.
هادربادی افزود: بیشترین سطح زیر کشت محصولات جالیزی مربوط به شهرستان بشرویه با سطح زیر کشت 700 هکتار است.
وی اظهارداشت: امسال قیمت هر کیلو محصولات جالیزی در خراسان جنوبی حدود هزار تومان است که بیش از 44 میلیارد تومان نصیب کشاورزان این استان خواهد کرد./ب