سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهنمای خرید دوربين ديجيتال

وقتی برای خرید یک دوربین بیرون می‌روید کفش آهنی، سپر و کلاه خود آخرین چیزهایی هستند که نیاز دارید. قبل از تمام آنها باید بدانید! اطلاعات و پول نقش پررنگ‌تری ایفا می‌کنند. بهتر است بدانید چقدر بودجه دارید و حاضرید چقدر از آن را پرداخت کنید.

به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران؛حتی اگر روی کوهی از پول نشسته باشید، نباید برای کاربری معمولی مثل چیزی که مردم موقع عکاسی خانوادگی نیاز دارند، یک دوربین DSLR بخرید. این کار درست شبیه این است که وقتی گرسنه‌تان شد، پیتزا فروشی محل را بخرید.
 
  من چه می‌خواهم؟

 
پیش از رفتن به فروشگاه، یک بار دیگر نیازهایتان را به دوربین عکاسی معین کنید. پاسخ دادن به این سوال‌ها خرید بهتر را برای شما میسر خواهد ساخت: چه نوع عکاسی را مد نظر دارید؟ عکاسی از مناظر طبیعت؟ عکاسی از چهره‌ها؟ اغلب در چه محیطی به عکاسی می‌پردازید؟ کم نور؟ پرنور؟ محیط‌های داخلی یا خارجی؟ بودجه شما چقدر است؟ تا چه حد در زمینه عکاسی می‌خواهید پیشرفت کنید؟ آیا عکاس حرفه‌ای هستید یا کاربر معمولی؟
 
چگونه يك دوربين ديجيتال مناسب بخرم؟

 
 
  بگو دوربین‌ها چند دسته‌اند؟
 
دوربین‌ها انواع متفاوتی دارند و در خانواده‌های جداگانه دسته‌بندی می‌شوند. عمومی‌ترین نوع آنها، دوربین‌های به کار رفته در دوربین‌های موبایل، POINT-AND-SHOOT و DSLR هستند.
 
دوربین‌های موبایل: هدف اصلی دوربین‌های موبایل کیفیت نیست و دلیل آن هم ساده است. اکثریت نیاز افراد به عکاسی با دوربین موبایل، ثبت تصاویر با سرعت بالا و نهایتا اشتراک‌گذاری سریع آن در دنیای وب است. بنابراین در اینجا چندان حرفی از کیفیت نمی‌آید و کسی هم از این موضوع شکایتی ندارد.
 
POINT-AND-SHOOT: استفاده آسان‌، قیمت ارزان، حمل جیبی و امکانات اتوماتیک برای عکسبرداری در هر شرایطی و بدون تنظیم دستی مهم‌ترین مزایای این دسته از دوربین‌ها هستند. نداشتن کنترل دستی روی دوربین و تنظیمات عکسبرداری، کیفیت عکس معمولی و کیفیت پایین در نور کم را هم می‌توان از عوامل شرمساری این دوربین‌ها دانست. P&Sها دوربین‌هایی ارزان‌قیمت، کوچک به همراه کاربردی ‌آسان هستند. همان‌طور که از نام آنها نیز پیداست برای عکاسی با این دوربین‌ها کافی است از جیب خارج‌ شان کنید و با دیدن منظره مورد نظر دکمه را فشار دهید. تمام! عکس شما حاضر است.
 
تولید‌کنندگان این دوربین‌ها می‌دانند که کاربران این محصولات، همه چیز را به حالت اتوماتیک دوست دارند و حتی سری به بخش تنظیمات نخواهند زد و نگران Aperture و سرعت شاتر نیستند. این دوربین‌ها همه چیز را به صورت اتوماتیک برای افراد انجام می‌دهند و کیفیت قابل قبولی هم دارند اما اگر دوست دارید عکس‌های بهتری بگیرید و کمی‌ در دوربین خود جست‌وجویی داشته باشید با منوهایی با چینش نامناسب و امکانات کم روبه‌رو خواهید شد که شاید کمی‌ برایتان دلسرد‌کننده باشد.
 
DSLR: عکس‌های با شکوه، فیلمبرداری عالی و عکسبرداری در نور پایین‌، شاتر بدون تاخیر، لنزهای متفاوت و قابل تغییر و کنترل دستی فوکوس از برتری‌های این نوع دوربین‌ها هستند. می‌توانیم قیمت زیاد، حمل و نقل مشکل و پیچیدگی استفاده در بعضی مدل‌ها برای کاربران معمولی را بهانه آورد و از خریدشان طفره رفت. این دسته از دوربین‌ها برای کسانی مناسب است که دوست دارند بهترین عکس‌ها را با کنترل کامل روی تنظیمات عکس داشته باشند.
 
نامگذاری این دوربین‌ها به علت سیستم آینه‌های به کار رفته در آنهاست که به شما امکان می‌دهد هنگام عکسبرداری از طریق لنز مناظر را مشاهده کرده و بعد جلو و رفتن روی عکس، تصاویر بهتری داشته باشید. دوربین‌های این خانواده بر قطار وسیعی از کیفیت،‌ قیمت و امکانات سوار هستند و دست شما با توجه به بودجه مورد نظرتان کاملا باز است.
برچسب ها: دوربین ، دیجیتال ، عکاسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.