به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، برنج سفید به این دلیل سفید رنگ است که آسیاب و تصفیه میشود. برای همین هم ارزش غذایی آن تا حدود زیادی از بین میرود. اما شرایط برنج قهوهای کاملاً متفاوت است. این نوع برنج آسیاب نشده و برای همین خواص مغذی آن حفظ شده است.
به همین دلیل جای تعجب نیست که نتایج پژوهشهای اخیر نشان میدهد برنج قهوهای قادر است خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.
برنج قهوهای یک جایگزین مناسب برای برنج سفید محسوب میشود؛ زیرا تصفیه نشده (یا کمتر شده) و خواص مغذی و پوسته خود را حفظ کرده که حاوی فیبر نامحلول در آب است./ع