سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روشهای پختی که سبب نابودی غذای ما می‌شوند

در هنگام درست نمودن انواع غذاها می‌باید به این نکته توجه نمود که چه مواردی را چگونه و با چه ترکیباتی و با چه روشی با هم مخلوط کرده تا غذا را تولید نمود تا منجر به ایجاد بیماری برای افراد نشود.

به گزارش خبرنگارعلمی باشگاه خبرنگاران، به نقل از ساینس دیلی، اولین مشکل زدن نمک بیش از اندازه به غذا اين است که سبب مشکلاتی مانند سنگ کلیه، فشار خون بالا و سایر بیماری‌ها می‌شود، البته نمک بیش از حد کم هم سبب کاهش ید و سدیم مورد نیاز بدن و کندی عملکرد مغز و ضعف سیستم ایمنی بدن می‌شود.

همینطور استفاده از ظروفی که مناسب پخت و پز نیست نیز می‌تواند باعث از دست رفتن مواد مغزی و ویتامین‌های غذا و همینطور در بعضی موارد مسمومیت برای افراد شود، ظروفی که در آنها فلزاتی مانند مس و سرب به کار رفته است، همینطور ظروف پلاستیکی.

همینطور استفاده بیش از حد از ادویه‌جات می‌توانند سبب تغییر عطر و طعم غذا و بروز حساسیت در افراد گردد./ح

برچسب ها: پخت ، غذا ، نمک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.