سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

كاهش فشار خون با آب چغندر و لبو

تحقیقات نشان می دهد که آب لبو و چغندر به دليل محتواي نيتراتي كه دارد، ‌مي‌تواند فشار خون را پايين بياورد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارن تبریز، نوشیدن روزانه دو لیوان آب چغندر فشار خون را به مقدار زیادی کاهش می دهد. اخیرا ثابت شده که ماده ی مفیدی که باعث چنین خاصیت متحیر کننده ای در چغندر است نوع خاصی از نیترت است که در برخی از گیا هان خوراکی با برگهای سبز رنگ نیز وجود دارد. این نخستین پژوهشی است که تاثیر خاص آب چغندر را در کاهش فشار خون ثابت کرده است .

اين يافته خبر خوشي براي بيماران مبتلا به فشار خون بالاست، چراكه از اين پس مي‌توانند از يك تركيب طبيعي براي كاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي مثل سكته مغزي ‌و حملات قلبي كه بزرگ‌ترين قاتل انسان‌ها در جهان هستند، استفاده كنند. همچنین نيترات موجود در آب چغندر اثرات سودمند و مفيدي براي حفظ سلامت قلب و عروق دارد، زيرا مقدار اكسيد نيتريك را در خون افزايش داده و از اين طريق اثر مثبت خود را برجاي مي‌گذارد.
گفتنی است یک ساعت بعد از مصرف آب چغندر کاهش تاثیر گذاری در فشار خون دیده می شود و بعد از سه تا چهار ساعت به میزان حد اکثر رسیده و حتی آثار شگفت انگیزآن بعد از 24 ساعت نیز باقی می ماند.

 با نوشیدن حداقل یک لیوان آب چغندر فشار خون خود را کنترل نموده و استقامت بدن خویش را افزایش دهید ./ع

برچسب ها: کاهش ، فشار ، خون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.