سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آجیل را مزه مزه نکنید!

پس از خرید یک آجیل مرغوب و تست کردن آن از نظر طعم و مزه افراد باید مواظب سلامت خود و اطرافیان باشند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران و به نقل از مدیکال دات نت خوردن آجیل های شور سبب بالا رفتن فشار خون در افراد به ویژه سالمندان و بیماران می شود.

گفتنی است، پزشکان توصیه می کنند تا افراد اگر هم آجیل می خورند پوسته آجیل را مزه مزه نکنند و فقط مغز آجیل را بخورند که کمتر به نسبت پوسته آن نمک دارد.

افراد در هنگام خوردن آجیل بهتر است تا نمک های اضافی آن را بگیرند و سعی کنند کمتر آجیل بخورند و در عوض به صورت متعادل میوه های سالم را مورد استفاده قرار بدهند.

مزه مزه کردم آجیل به مدت طولانی سبب جذب بیشتر نمک توسط بدن می شود لذا بهتر است افراد انواعی از آجیل را بخورند که کمتر نمک دارد و یا بدون نمک است./ع2

برچسب ها: آجیل ، طعم ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.