سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تقویت غذایی در بیماری های تب دار ضروری است

بر خلاف بسیاری از تصورات ، مصرف مواد غذایی در افراد مبتلا به بیماری های تب دار مانند حصبه نباید محدود شود و تقویت غذایی این بیماران بسیار مهم و ضروری است

عباسعلی  ملکشاهی متخصص بیماریهای عفونی در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران افزود: افراد مبتلا به بیماریهای عفونی در اغلب موارد دچار کم اشتهایی می شوند و به همین دلیل خطر سوء تغذیه در این بیماران بالا است.

وی گفت: بسیاری از مبتلایان به بیماریهای عفونی و اطرافیان آنها، اینگونه تصور می کنند که در طول مدت بیماری باید غذای کمتری مصرف کنند تا اینکه زودتر خوب شوند.

ملکشاهی اظهار داشت: اگر چه در ایام بیماری باید از مصرف برخی از مواد غذایی پرهیز کرد، در مقابل باید مصرف برخی دیگر از غذاها را افزایش داد تا جبران کمبود انر‍‍‍‌ژی دریافتنی بدن شود.

وی با اشاره به برخی از باورهای غلط در خصوص بیماریهای عفونی از جمله بیماری های تب دار، تأکید کرد: بر خلاف بسیاری از تصورات، مصرف مواد غذایی در افراد مبتلا به بیماری های تب دار مانند حصبه نباید محدود شود و تقویت غذایی این بیماران بسیار مهم ضروری است.

در برخی از پزشکان ، متخصصان و پرستاران  نیز وجود دارد که این تصورات نادرست برای بیماران بسیار مضر است.

وی یاد آور شد: محدودیت مبتلایان به حصبه یا بیماری های مشابه از مصرف غذا، می تواند موجب عوارض جبران ناپذیری در بیمار شده و همچنین خطر سوء تغذیه و ختی مرگ بیمار را نیز به دنبال داشته باشد.

ملکشاهی خاطر نشان کرد: به طور قطع تقویت غذایی بیماران به ویژه مبتلایان به بیماری های عفونی وتب دار ، در کنار درمان های عادی و مصرف دارو، روند درمان بیماران را به میزان قابل توجهی تسریع کرد./ع2
برچسب ها: بیماری ، تب ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.