سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بایدها و نباید های سیزده فروردین؛

نحوه درست برنامه غذایی در روز سیزده فروردین

در روز سیزده فروردین که روز سرسبزی، شادی و برخورداری از نعمتهای خداوندی است باید مراقب غذا خوردن خود باشیم.

رحمت الله مومنی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: روز سیزده فروردین که روز شادی، صفا، سرسبزی و برخورداری از نعمتهای خداوندی است باید افراد از مصرف مواد غذایی به طور لحظه ای خودداری کنند.
 
وی تصریح کرد: افراد در روز سیزده فروردین نباید از صبح که در فضای سرسبز قرار گرفته اند به طور مدام غذا مصرف کنند.
 
این متخصص متذکر شد: افراد از خوردن غذاهای خیلی شیرین، شکلات و شیرینی جات، غذاهای نشاسته دار فراوان مانند آش رشته، برنج و نان زیاد اجتناب ورزند و در ضمن چون در ایام نوروز آجیل زیاد استفاده کرده اند پس در روز سیزده فروردین از خوردن آجیل زیاد خودداری کنند.
 
مومنی خاطر نشان کرد: مردم در روز سیزده فروردین با دیدن مناظر سرسبز، گردش، فعالیت، ورزش و پیاده روی از بدنشان سم زدایی ( پاکسازی سموم از بدن) را انجام داده و به سوخت و ساز بدنشان کمک کنند تا برای رفتن به محیط کار در فردای آن روز آماده شدند.
 
وی خاطر نشان کرد: رعایت اصول بهداشتی در این روز بسیار مهم بوده و باید افراد از مصرف غذاهای مانده و فاسد خودداری کرده و غذاهای مطلوب و تازه استفاده کنند و از مصرف غذاهای سرخ کردنی پرهیز کرده و غذا را به طور آب پز استفاده کنند.

برچسب ها: غذا ، طبیعت ، سرسبزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.