سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد/

استان چهارمحال و بختیاری به جمع صادر کنندگان گوشت کبک پیوست

با بهره برداری از نخستین واحد صنعتی پرورش کبک گوشتی در استان چهارمحال و بختیاری، این استان به جمع صادرکنندگان گوشت کبک پیوست.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:

معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: این واحد صنعتی، ظرفیت تولید سالانه 330 تن گوشت کبک ارگانیک را داراست.

برزو هیبتیان افزود: این واحد تولیدی که هم اکنون 115 هزار قطعه جوجه کبک در آن وجود دارد، سالانه 50 تن گوشت کبک را به کشورهای حاشیه حوزه خلیج فارس صادر خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه؛ هر کیلو گوشت کبک در بسته صادراتی، 35 دلار قیمت دارد، گفت: صادرات گوشت کبک، سالانه افزون بر 64 میلیارد ریال برای استان چهارمحال و بختیاری، ارزآوری به همراه خواهد داشت.

نخستین واحد صنعتی پرورش کبک گوشتی در استان چهارمحال و بختیاری، توسط بخش خصوصی، با 5 هزار متر مربع زیربنا در منطقه دشت جمال از توابع شهرستان لردگان، به فاصله 40 کیلومتری از مرکز این شهرستان ساخته و به بهره برداری رسید.

با بهره برداری از این واحد صنعتی، زمینه اشتغال مستقیم افزون بر 20 نفر فراهم شده است.

گفتنی است؛ دوره پرورش کبک ارگانیک، سه تا چهار ماهه است.

هر پرنده کبک، معمولاً بین 40 تا 45 تخم تولید می کند که تخم کبک، پس از قرار گرفتن در دستگاه جوجه کشی، به جوجه تبدیل شده و پس از 3 تا 4 ماه، جوجه کبک ها بالغ گردیده و گوشت آن، به بازار عرضه می شود.

وجود مقادیر زیادی مواد معدنی در گوشت کبک، نشان دهنده ارزش حیاتی و غذایی آن می باشد.

در هر 100 گرم گوشت کبک، 24 گرم آلبومین، 1.4 گرم چربی و حدود 1 گرم مواد معدنی وجود دارد.

میزان پروتئین موجود در گوشت پرنده کبک، در مقایسه با دیگر پرندگان، 5 تا 10 درصد بیشتر است و انواع اسید آمینه ضروری هم به وفور، در آن یافت می ‌شود، به همین دلیل؛ در بیشتر نقاط دنیا، پزشکان برای بیماری‌ هایی نظیر ضعف اعصاب، ناراحتی‌ های روانی و بی‌ خوابی، مصرف این گوشت را توصیه می ‌کنند.

گوشت کبک، دارای طبیعت گرم و خشک بوده و برای رژیم درمانی در بیماری هایی همچون ضعف اعصاب، درد مفاصل و برطرف نمودن ضعف عمومی بدن، پرورش قوای فکری و تقویت جگر و طحال توصیه می شود.

گوشت پرنده کبک، به دلیل نداشتن کلسترول، منبع پروتئینی ایده آلی برای پیشگیری از ابتلاء به عوارض قلبی و عروقی می باشد.

میزان پتاسیم این گوشت زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد موجود در آن هم، نیاز بدن را تأمین می کند.

گوشت پرنده کبک، بسیار زود هضم بوده و برای تقویت دستگاه گوارش هم مناسب و مفید است.

شهرستان لردگان، با بیش از 190 هزار نفر جمعیت، از شهرستان های هفتگانه استان چهارمحال و بختیاری است که مرکز آن ( شهر لردگان ) در فاصله 160 کیلومتری شهرکرد ( مرکز این استان ) واقع گردیده است./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
علیرضا
۱۸:۳۷ ۲۰ تير ۱۳۹۹
ماشاالله به جوانان ایرانی