سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جلوگیری از شایع ترین سرطان دستگاه گوارش با مصرف میوه

مصرف میوه ها به دلیل این که منبع غنی آنتی اکسیدان هستند بهترین راه برای جلوگیری از سرطان معده است.

دکتر ناصر ابراهیمی دریانی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: شایع‌ترین سرطان دستگاه گوارش سرطان معده است که مصرف میوه ها به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان از بروز این نوع سرطان پیشگیری می کند.

وی افزود: مصرف مرکبات به دلیل داشتن ویتامین C عامل مفیدی برای جلوگیری از یبوست و در نهایت پیشگیری از سرطان است.

دریانی‌ تصریح کرد: مصرف برخی از میوه ها مثل سیب به خصوص به همراه پوست به این دلیل که پنیر دارند باعث افزایش حرکت روده و جلوگیری از یبوست می شوند که بسیار مفید است.

وی خاطر نشان کرد: افرادی که مبتلا به کليت روده هستند مصرف میوه‌جات نفخ را بیشتر می کند و گاها‌ ‌موجب دل درد می شود به خصوص مصرف خیار که در این افراد باعث ایجاد قرقر‌ شکم و گاز زیاد روده می شود که توصیه می شود زیاد مصرف نکنند./رم

برچسب ها: میوه ، سرطان ، آنتی ، اکسیدان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.