سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اداره پیشگیری از حوادث و ارتقاء ایمنی:

کمربند ایمنی شانس زنده ماندن افراد را پنج برابر افزایش می دهد

شانس زنده ماندن راننده و سرنشینانی که کمربند ایمنی ببندد 5 برابر راننده و سرنشینانی است که کمربند استفاده نمی کنند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا،دکتر مشیانه حدادی رئیس اداره پیشگیری از حوادث و ارتقاء ایمنی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور ضمن بیان این مطلب، گفت: استفاده از كمربند ايمني به عنوان يكي از موثرترين راهكارهاي كاهش ميزان آسيب در حوادث رانندگي  به شمار مي آيد كه تا به حال بيش از هر مداخله ديگري جان انسانها را نجات داده است.

وی ادامه داد: گفته شده است نسبت شانس زنده ماندن كسي كه كمربند ايمني مي بندد با كسي كه نمي بندد 5 برابر بيشتر است، زيرا كمربند ايمني از هر جهت ضربه وارده را در تصادفات كاهش مي دهد.

وی تصریح کرد: تأثير استفاده از كمربند ايمني در مهار و ايمني سر و بالاتنه اين افراد به ميزان ۷۰ % از صدمات مغزي، نخاعي و داخلي آنان خواهد كاست.

وی افزود: با توجه به اهميت موضوع تصادفات رانندگي  و عوارض مادي و غير مادي ناشي از آن براي جامعه جهاني و به ويژه كشورهاي در حال توسعه انجام مداخلات اثر بخش، امري اساسي در برخورد با اين معضل مهم سلامت است.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس بجاست که برای اجتناب از خطر، حذف يا تقليل خسارات ناشی از حوادث در صدد تدبيری باشيم که امنيت و آسايش افراد جامعه تامين شود يا ارتقاء يابد.

وی در تشریح موارد پيشگيري از حوادث در سفر، با تاکید بر این که حتما كمربند ايمني خود را در حين رانندگي ببنديد، گفت: قبل از حركت، از شرايط اقليمي مسير و مقصد از طريق رسانه ها  آگاه گرديد و تجهيزات ايمني ،‌ پوشاك و خوراك مناسب به همراه داشته باشيد. همچنین قبل از شروع سفر نسبت به سالم بودن خودروي خود اطمينان حاصل کنید.

رییس اداره پیشگیری از حوادث و ارتقای ایمنی با تاکید بر ضرورت رانندگی با سرعت مطمئنه خاطرنشان کرد: قبل از سفر نسبت به تهيه جعبه كمك هاي اوليه ،‌كپسول آتش نشاني و تجهيزات ايمني ترافيك (مثلث احتياط و چراغ قوه) براي  اتومبيل خود اقدام كنيد.

وی افزود: از نشاندن كودكان در صندلي جلوي خودرو بپرهيزيد.از سن 12 سالگي به بعد، بچه‌ها هم مي‌توانند مانند بزرگترها در صندلي جلو بنشينند و از كمربند ايمني خودرو استفاده كنند اما بچه‌هاي زير 12 سال يا كوتاه قامت (كمتر از 130 سانتي‌متر) بايد فقط در صندلي عقب بنشينند.

دکتر حدادی گفت: اگر به هر علت در جاده و به ويژه در بزرگراه ها ناچار به توقف شديد، با قراردادن علائم ايمنی مانند مثلث شبرنگ رانندگان ديگر را مطلع کنيد. در چنين شرايطی پس از پياده شدن از خودرو به صورت ناگهانی وارد جاده نشويد و اگر دچار حادثه شديد بلافاصله با مرکز فوريت های پليس با شماره تلفن ۱۱۰ و اورژانس با شماره 115 تماس بگيريد./س
برچسب ها: کمربند ، ایمنی ، شانس ، زنده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.