سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسکیموها کمتر به بیماری قلبی مبتلا می‌شوند

اسکیموها به دليل مصرف زياد ماهی كمتر از سايرين به بيماري قلبي مبتلا مي شوند.

دکتر داوود کاظمی صالح متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: مصرف 170 گرم گوشت که می‌تواند سفید طیور، ماهی و یا گوشت قرمز باشد کافی و مناسب است.
 
وی افزود: البته شایان ذکر است : مصرف مقادیر متوسط از گوشت قرمز به شرط آنکه لخم و بدون چربی باشد می‌تواند مجاز باشد.
 
کاظمی صالح بیان کرد: به منظور کاهش کلسترول، گوشت ماهی از گوشت قرمز لخم و بدون چربی نیز بهتر است و در اسکیموها که ماهی زیاد مصرف می کنند میزان بروز بیماری قلبی کم است.
این متخصص گفت: در بین طیور گوشت غاز و اردک حاوی مقادیر بیشتر چربی هستند ولی گوشت جوجه و بوقلمون چربی کمتری دارد.اما به هر حال گوشت سفید طیور بر گوشت قرمز چرب ارجح است.
دکتر کاظمی صالح تاکید کرد: به خاطر داشته باشید پوست طیور را جدا نمایید زیرا بیشتر چربی آنها در پوستشان ذخیره است./ز2
برچسب ها: گوشت ، طیور ، اسکیمو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.