عزیز پور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: در گشت مشترک که سازمان تعزیرات به همراه مرکز بهداشت، بازرسین اماکن و بازرسین سازمان صنعت و معدن و تجارت برگزار شد از 70 رستوران بین راهی بازرسی صورت گرفت.
وی در ادامه بیان کرد: از تعداد 70 بازرسی صورت گرفته و از رستورانهای بین راهی 47 فقره پرونده تخلفاتی تشکیل شد که بیشترین تخلفات به تفکیک گرانفروشی، عدم مجوز پروانه کسب بود.
عزیز پور در خاتمه بیان کرد: 2 رستوران نیز به علت استفاده از گوشت های فاسد پلمپ شدند./ل