به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، رحمانی در بازدید از نمایشگاه صنایع دستی نوروزی محوطه مسجد کبود تبریز افزود: با بهره مندی از ظرفیت های صنایع دستی و آثار هنری سنتی می توان کارکردهای فرهنگی نوروز را توسعه داد.
رحمانی با اشاره به تنوع بالای رشته های مختلف صنایع دستی کشورمان، این رشته ها را علاوه بر بعد فرهنگی، صنعتی موثر در امر اشتغال دانست و خاطرنشان کرد: حفظ و توسعه صنايع دستي فاخر، به اشتغال و درآمد شاغلان اين عرصه کمک های قابل توجهی می کند.
وی با اشاره به نامگذاری سال 92 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به سال حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی، یادآور شد: صنایع دستی با توجه به ویژگی های شغل آفرینی آسان و پایدار و کم هزینه، ظرفیت بالایی برای تحقق این شعار در بعد توانمندی اقتصادی و خودکفایی دارد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی توسعه صنایع دستی را زمينه ساز ايجاد مشاغل مختلف دانست و گفت: با پرداخت هرچه بیشتر به صنایع دستی و رونق فرصت هاي كسب و كار گام مهمی در جهت تحقق منویات و سفارش های رهبر معظم انقلاب برداشته خواهد شد.
رحمانی فعاليت هاي اداره کل ميراث فرهنگي آذربایجان شرقی را در زمينه آموزش رشته هاي مختلف صنايع دستي موثر در اشتغال و توسعه این صنعت ارزیابی کرد و گفت: آذربایجان شرقی دارای سابقه و تجربه قابل توجهی در امر تولید صنایع دستی مختلف است که تلاش دست اندرکاران اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در توسعه آنها بسیار موثر بوده است.
وی به برگزاری موفق نمایشگاه های صنایع دستی در استان اشاره کرده و خاطرنشان كرد: فراگيري حرفه و مهارت در صنايع دستي یکی از نیازهای هر منطقه به شمار می رود که اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان توانسته در راستاي آموزش رايگان و ايجاد بستر مناسب براي بالفعل كردن استعدادهاي بالقوه این صنایع به خوبی عمل کند./س