کامران انوشه، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: اسیدهای چرب موجود در آجیل برای کاهش کلسترول خون مفید است.
وی عنوان کرد: آجیل ها به دلیل کالری بیش از 580 تا 650 کالری باید به اندازه مصرف شوند.
وی تصریح کرد: خانم های باردار از مصرف آجیل های شور و پرنمک خودداری کنند ولی مصرف آجیل به خانم های باردار از جمله پسته و بادام توصیه می شود.
وی خاطر نشان کرد: در صورت استفاده آجیل توسط خانم های باردار باید خوب جویده شود.
وی در نهایت گفت: مصرف آجیل های شور و پرنمک برای خانم های باردار فشار خون افراد را بالا خواهد برد./ع2