سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آجيل بو داده بهتر است يا خام

در خريد آجيل هاي بو داده بايد دقت شود اگر بيشتر از حد تند بود از كيفيت پاييني برخوردار است.

كامران انوشه متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آجيل ها از نظر داشتن كالري و كاهش كلسترول خون براي بدن مفيدند.

وي تصريح كرد: مصرف حدود 10 تا 15 عدد از 4 مغز براي افراد توصيه مي‌شود اما براي افرادي كه چاق هستند بايد مراعات شود.

وي عنوان كرد: آجيل هاي بو داده آماده چون سريع در معرض اكسيداسيون قرار مي گيرند از مزه آنها مي‌توان تازه بودن و كهنگي آنها را فهيمد.

وي خاطر نشان كرد: هر چقدر مزه آجيل هاي آماده بسته بندي شده تندتر باشد درمعرض اكسيداسيون قرارگرفته است.

وي در نهايت گفت: آجيل هايي با طعم تند و روغن مانده نبايد مصرف شود زيرا در معرض اكسيداسيون قرار گرفته اند./ع2

برچسب ها: آجیل ، کالری ، روغن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.