سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری مسافرتی گاهي با خوردن میوه منتقل می شود

آب رودخانه و دریاها دلیلی بر افزایش آلودگی میوه وسبزیجات است، شستن میوه ها و سبزیجات با آب رودخانه نه تنها از آلودگی پاک نمی شود بلکه افزایش میکروب را بیشتر می کند.

دکتر امیر حسین فقیهی فوق تخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی از جمله میوه وسبزی، کاهوهایی که در جاده ها هنگام مسافرت فروخته می شود دچار آلودگی های فراوانی هستند.

وی عنوان کرد: مواد غذایی، میوه وسبزیجات به هیچ عنوان با آب رودخانه و امثال آن نباید شسته شود، آب رودخانه نیز آلوده است که نه تنها خاصیت پاک کنند گی ندارد بلکه میوه وسبزیجات آلوده را آلوده تر خواهد کرد.

وی تصریح کرد: تهیه مواد ضد عفونی کننده پرکلرین که در داروخانه ها قابل فروش است ضروری است.

وی خاطر نشان کرد: مواد غذایی را ابتدا با پرکلرین ضد عفونی و بعد با آب شرب خوب شستشو دهيد.

وی در رابطه با ضد عفونی کردن مواد غذایی گفت: معمولاً بیماریهايی که در مسافرت به افراد منتقل می شود از راه دهان است که در صورت رعایت نکردن بهداشت در شستشوی مواد غذایی به بیماری مسافرتی دچار خواهیم شد./ع2

برچسب ها: بیمار ، میوه ، بهداشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.