سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

كاهش 40 درصدي بيماري هاي قلبي با مصرف نان سبوس دار

ارزش غذايي و فوايد نان سبوس دار به اندازه اي است كه مصرف روزانه آن مي تواند دخطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و گوارشي را تا 40 درصد كاهش دهد.

عماد معصومي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نان مهمترين مواد غذايي است كه مصرف آن بين مردم بسيار متداول است و در واقع كمتر  فردي را مي توان يافت كه در سبد غذايي او نان نباشد.
 
وي با بيان اينكه نان هاي سبوس دار در مقايسه با ساير نان ها داراي فوايد بيشتري هستند تصريح كرد: در واقع هر چه سبوس آرد بيشتر باشد ارزش غذايي و كيفيت نان بيشتر مي شود.
معصومي با اشاره به اينكه تاثير نان سبوس دار در پيشگيري يا كاهش خطر برخي بيماري ها به اثبات رسيده تاكيد كرد: ارزش غذايي و فوايد نان سبوس دار به اندازه اي است كه مصرف روزانه آن مي تواند خطر ابتلا به بيماري قلبي و گوارشي را تا 40 درصد كاهش دهد..
وي يادآور شد: مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذايي از جذب سريع و بيش از اندازه قند و چربي در خون پيشگيري كرده و از اين طريق خطر بروز بيماري ها و نارسايي هاي مرتبط با افزايش قند و چربي خون را كاهش مي دهد./ز2
برچسب ها: نان ، سبوس ، بیماری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.