به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، پایگاه خبری روزنامه یو.اس.آ تودی نوشت: هیأت اجرایی کمیته بین المللی المپیک در نشست ماه فوریه خود تصمیم گرفت که کشتی را از المپیک حذف کند اما در این نشست بر خلاف رشته های دیگری مثل پنجگانه مدرن، هیچ یک از اهالی کشتی حضور نداشتند تا از این رشته دفاع کنند.
این در حالیست که دفتر فیلا حدود 15 مایل با محل برگزاری این نشست یعنی مقرکمیته بین المللی المپیک در سوییس فاصله داشت.
حالا ˈنناد لالوویچˈ صربستانی که سعی می کند کشتی را در برنامه بازی های المپیک 2020 نگه دارد گفته، نمی تواند باور کند کسی از این نشست اطلاع نداشته است.
او که مشغول بررسی تغییراتی در این رشته از جمله در قوانین، لباس و پخش تلویزیونی مسابقات آن است می گوید که زمان زیادی تا نشست ماه مه کمیته بین المللی المپیک باقی نمانده است. همان نشستی که یکبار دیگر کشتی برای ماندن در المپیک به رأی گذاشته می شود.
لالوویچ وعده داده است، قبل از نشست ماه مه کمیته بین المللی المپیک زنگ ها بلندتر برای کشتی به صدا در خواهند آمد تا گروهی که نسبت به جایگاه خود در المپیک زیادی مطمئن بودند، بیدار شوند.
وی اخیرا ملاقاتی با ˈژاک روگˈ رییس کمیته بین المللی المپیک داشته و کمیته هایی را برای بررسی مجدد تمامی موارد مربوط به کشتی از جمله قوانین، لباس ها، پخش تلویزیونی و امکانات بازاریابی و تبلیغات تشکیل داده است.
سرپرست موقت فیلا با اشاره به رشته های دیگری که برای حضور در المپیک تلاش می کنند، گفت: ما دو سال را از دست داده ایم. رقبای ما دو سال زمان بیشتری برای آماده کردن خود داشته اند. هم اکنون در حال آماده کردن خود هستیم. کار زیادی است ولی زمان زیادی نداریم. با وجود این ما همه کشتی گیریم و همیشه در حال مبارزه بوده ایم.
لالوویچ در مورد ایجاد تغییراتی در لباس کشتی گیران خاطر نشان کرده است: دوبنده ها به دلایل بسیاری باید عوض شوند. این لباس ها خیلی قدیمی هستند. بیش از 20 یا 30 سال است که از همین لباس ها استفاده می کنیم. این لباس ها با تفاوت هایی برای کشتی آزاد و فرنگی، به دلیل تعریق زیاد کشتی گیران، آستین دار خواهند شد. یکی دیگر از دلایل تفاوت بین لباس آزادکاران و فرنگی کاران این است که تماشاگران بتوانندآنها را از هم تشخیص بدهند.
وی با اشاره به اینکه زمان اندکی برای ایجاد این تغییرات تا قبل از رأی گیری کمیته بین المللی المپیک وجود دارد، ادامه داد: زمان کم است. باید ابتدا همه این تغییرات را امتحان کنیم و بعد به اجرا در بیاوریم. تا قبل از سال آینده امکان پذیر نیست اما می توانیم در موردش با اعضای کمیته بین المللی المپیک حرف بزنیم.
از دیگر ایده های لالوویچ برای ایجاد تغییرات در ورزش کشتی به شرح زیر است:
- پیچیدگی قوانین باید کمتر شود. باید مرد یا زنی که هرگز مسابقه کشتی را تماشا نکرده اند، وقتی از سالن بیرون می روند همه قوانین را بدانند. در این صورت همه برای تماشای کشتی به سالن ها می روند.
- سیستم امتیازدهی باید تغییر کند تا هم برای تماشاگران و هم برای رسانه ها جالب باشد. قانون کلینچ خوب نیست. باید کشتی گیری که فعالیت ندارد را مجازات کنیم. باید آنها را ملزم کنیم که تهاجمی تر باشند.
- در مورد داوری همه ما باید دقیقا و به راحتی بفهمیم چه امتیازی داده می شود. ما همه معیارها را نمی دانیم. باید کار داورها را به وضوح ببینیم. آنها نباید هیچ تأثیری روی نتیجه نهایی داشته باشند.
- باید به جای مخالفت با کمیته بین المللی المپیک با آنها همکاری کنیم. نباید به نشانه اعتراض مدال های خود را برای این کمیته پس بفرستیم. این کار خوبی نیست. برای آینده خود فقط یک شریک داریم که آن هم کمیته بین المللی المپیک است. بدون آن نمی توانیم به المپیک برویم.
لالوویچ در خاتمه خاطر نشان کرد: من احساسات کشتی گیران را درک می کنم ولی این خوب نیست. نمی توانیم با این رفتارها کمیته بین المللی المپیک را مجبور به کاری کنیم. ذهنیت آنها فقط با بهبود شرایط ورزش کشتی می تواند تغییر کند./زر