به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، دکتر رضا نیک بخش افزود: طبق صحبت هایی که با دکتر فریبا محمدیان سرپرست فدراسیون اسکیت داشته ایم مقرر شد در گام نخست حدود 100 دانشجوی تربیت بدنی به صورت تخصصی رشته اسکیت را فراگیرند و 2 واحد درسی خود را در این رشته جدید سپری کنند.
وی ادامه داد: با این شرایط هر دو طرف سود خواهند برد، دانشجویان با فرصتی تازه رو به رو می شوند و می توانند با ویژگی ها و تخصص های رشته اسکیت آشنا شوند و از طرفی فدراسیون نیز با گروهی از افراد تحصیل کرده مواجه می شود که پس از آموزش و سپری کردن دوره می توانند در بخش های گوناگون فدراسیون را همراهی نمایند. به نظر من این دوره بدون کوچکترین مشکلی عملیاتی می شود و از ترم آینده شاهد خواهیم بود که دانشجویان تربیت بدنی این دانشکده اسکیت را به صورتی تخصصی فرا گیرند.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: بدون شک برای گذراندن این دوره سرفصل هایی باید تهیه و تدوین شود که مقدمات کار انجام شده اما کار اصلی بر روی دوش اساتید فن است. بدون شک در این دوره مواردی از جمله تاریخچه اسکیت در جهان و ایران، مقدمات، آشنایی با مهارت ها و اشراف به تخصص های این رشته مورد توجه خواهد بود و امیدواریم با اجرایی شدن این برنامه و استقبال خوب دانشجویان، شاهد رشد علمی اسکیت در سطح کشور باشیم.
دکتر رضا نیک بخش در خصوص تاثیر علم بر ورزش تاکید کرد: بدون شک علم و حضور افراد با دانش در این حوزه می تواند اثرات بسیاری به همراه داشته باشد، به ویژه در چنین برنامه هایی که یک سوی آن دانشجویان تحصیل کرده و با دانشی هستند که از نیروی جوانی و انگیزه بالا برخوردار بوده و به دنبال آن هستند که فعل خواستن را صرف کنند، طبیعی است روند کار مطلوب تر خواهد بود و شک ندارم روند این دوره با موفقیت اجرایی می شود./زر