سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

توت آبی و سیب خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهند

پژوهشها نشان داد مصرف منظم سیب، توت آبی و گلابی در کاهش خطر ابتلا به دیابت نقش دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

این دسته از میوه ها حاوی فلاونید هستند که یک ترکیب طبیعی بوده و در برخی میوه ها، حبوبات و سبزیها وجود دارد که در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان نقش خود را به اثبات رسانده است.

همچنین افرادی که مصرف منظم این دسته از میوه ها را دارند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در خود کاهش می دهند.

نتایج تحقیق در این خصوص در مجله Clinical Nutrition منتشر شد.

گفتنی است؛ دیابت نوع 2  به خاطر ناتوانی بدن برای تولید و یا استفاده بیشتر انسولین بوجود می آید، هورمونی که گلوکز را در خون به انرژی تبدیل می کند./ب

برچسب ها: کرمانشاه ، توت ، دیابت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.