سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لاریجانی انتخاب رئیس جدید پارلمان چین را تبریک گفت

رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی انتخاب رئیس جدید کنگره خلق چین را تبریک گفت.

به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره اخبار مجلس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی انتخاب "چانگ دجیانگ" را به ریاست کنگره خلق چین تبریک گفت.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در این پیام، ضمن تبریک انتخاب دجیانگ به وی به عنوان رئیس جدید پارلمان چین، ابراز امیدواری کرده است تا همکاری‌های پارلمانی دو کشور بیش از پیش توسعه و گسترش یابد.

متن این پیام به شرح زیر است:

جناب آقای چانگ دجیانگ

رئیس محترم کنگره خلق جمهوری خلق چین

عالی‌جناب؛

خرسندم انتخاب جناب‌عالی را به عنوان رئیس محترم کنگره خلق کشور دوست جمهوری خلق چین صمیمانه تبریک گویم.

امیدوارم در دور ریاست جناب‌عالی، ‌روابط حسنه بین دو کشور در تمامی سطوح دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گسترش و تعمیق یابد و بیش از پیش شاهد ارتقاء و استمرار همکاری‌ها در نهادهای قانون‌گذاری دو کشور در راستای برقراری صلح و امنیت پایدار جهانی باشیم.

سلامتی و موفقیت جناب‌عالی، سرافرازی و سعادت دولت و ملت کشور دوست جمهوری خلق چین را خواستارم.

علی لاریجانی

رئیس مجلس شورای اسلامی

جمهوری اسلامی ایران

انتهای پیام/
برچسب ها: لاریجانی ، مجلس ، چین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.