به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري اينفو وارز ؛ نويسنده در ابتداي مقاله خود به اختلاف نظرهاي اوباما با نتانياهو اشاره مي كند و اذعان مي كند كه شدت شقاوت و جنايتكاري اعمال شده توسط نتانياهو حتي صداي اوباما را نيز درآورده است و در اين باره مي افزايد "رژيم صهيونيستي در سال 1967 فلسطينيان را پس از حمله اي به مصر و بلندي هاي جولان از سرزمين هايشان به اجبار بيرون راند. اوباما بدليل اشغالگري هاي رژيم صهيونيستي و كشتار و شكنجه مردم فلسطين مجبور شده تا حدي از آن رژيم انتقاد نمايد. اكنون اوباما به اراضي اشغالي مي رود تا به نتانياهو در مورد عواقب حمله به ايران هشدار دهد."
تحليلگر اين مقاله در ادامه با اذعان به مشروعيت برنامه صلح آميز هسته اي كشورمان مي نويسد "ايران عضو پيمان منع تكثير سلاح هاي هسته اي است و تعهد داده كه سلاح هسته اي نخواهد ساخت. بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي نيز بارها از تاسيسات هسته اي ايران بازديد كرده اند. در حاليكه رژيم صهيونيستي داراي سلاح هاي هسته اي است و عضو پيمان ان پي تي نيز نيست و همچنين به بازرسان اژانس اجازه بازرسي از تاسيسات اش را نمي دهد."
نويسنده در ادامه مي افزايد "در تاريخ 1 مارس نيز "علي اكبر صالحي" وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران بوضوح اشاره كرد كه ايران در مسيري صحيح حركت مي كند و اقدامي "مخفيانه" در زمينه برنامه هسته اي انجام نمي دهد."
نويسنده در ادامه به احمقانه بودن حمله نظامي احتمالي عليه كشورمان اذعان مي كند . "ريچارد پرل" رئيس سابق شوراي مشورتي سياسي دفاعي وزارت دفاع آمريكا در روز 4 مارس مدعي شد كه جنگ با ايران "دو يا سه" روز بيشتر به طول خواهد انجاميد و ادعا كرد كه در صورت چنين حمله اي آمريكا تلفات كمي خواهد داشت. وي بعنوان شناخته شده ترين نظريه پرداز جنگ عراق در آن زمان نيز مدعي شد كه تجاوز نيروهاي آمريكايي عليه عراق خسارتي براي آمريكا به همراه نخواهد داشت. اكنون 10 سال از آن زمان گذشته و اشتباه پرل و امثال او ثابت شده است. وي در مورد ايران نيز اشتباه مي كند در حاليكه واقعيت آن است كه آغاز جنگ عليه ايران براي آمريكا مصيبت بار خواهد بود."